Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda yapamadı, bayrağı Çöp Adam devralıyor!

Gecenin Ucunda yapamadı, bayrağı Çöp Adam devralıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın rol aldıkları Star TV’nin Çöp Adam dizisinin tanıtımları ilgi çekiyordu. Geçtiğimiz günlerde ilk bölüm fragmanı ile birlikte dizinin yayın günü de belli oldu! Dizi, 23 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Bir süredir ekranın çok konuşulan dizileri Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Yalı Çapkını ve Doğduğun Ev Kaderindir’in hikayelerinin alındığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından gelen hikayelerden birisi Çöp Adam dizisi de! Yine aynı yapımcı firma OGM Pictures imzalı.

Gerçek bir hayat hikayesinden derlenmesi nedeniyle ilgili gösterilen diğer kardeş dizilerle birlikte OGM’nin yine iddialı bir dizisi olacağı da tahmin ediliyor. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ı bir araya getiren hikaye merakla beklenirken, yayın gününün Çarşamba olarak açıklanması, pek çok tartışmayı ve endişeyi de beraberinde getirdi!

Gecenin Ucunda yapamadı, bayrağı Çöp Adam devralıyor! 8

Tam 6 dizinin birbirleriyle yarıştığı bir akşam olan Çarşamba günü, Star TV Gecenin Ucunda dizisini yayınlıyordu. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde oynadığı Gecenin Ucunda dizisi, büyük iddialarla ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak reytingleri pek de iç açıcı olmadı!

Tam 8 yıl aradan sonra çifti yeniden buluşturan Gecenin Ucunda’dan beklenen reytinglerin alınamaması, gün değişikliğine gidilmesini getirdi! Artık Salı akşamları yayınlanacak olan Gecenin Ucunda yerine Çarşamba akşamları Çöp Adam geliyor!

Star TV, Çarşamba günleri atv’de ‘Kuruluş Osman’, FOX’ta ‘Bir Peri Masalı’, Kanal D’de ‘O Kız’, Show Tv’de ‘Hayat Bugün’ ve TV8’de ‘Tuzak’ dizileriyle rekabette zorlanan Gecenin Ucunda dizisinin yerine Çöp Adam’ı getirirken, büyük bir riski de kucaklıyor!

Gecenin Ucunda yapamadı, bayrağı Çöp Adam devralıyor! 9

Zira hepsi de sadık bir izleyici kitlesine sahip dizilerin karşısında Çöp Adam’ın sezona çok sonra başlıyor olması, izleyiciyi zorlayacak! Alıştığı diziyi bırakmakta zorlananlar olacağı gibi, Çöp Adam’ın bu dizi yoğunluğunda tam anlaşılamaması da söz konusu!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün yazdıkları Çöp Adam dizisinde, gerçek, çarpıcı ve aynı zamanda çok sarsıcı bir hikaye anlatılacak! Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini ekrana getirecek.

Dizinin kadrosunda ayrıca Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen ve Sinan Albayrak gibi oyunculuklarıyla dikkat çeken isimler de yer alıyor.

Çöp Adam dizisinin, rakip diziler karşısında nasıl bir reyting mücadelesi vereceği şimdiden merak konusu! Zor bir akşama alınan dizi, Gecenin Ucunda dizisinin başaramadığını yaparak bakalım ilk sıralara ulaşmayı başarabilecek mi reyting tablosunda? İzleyip göreceğiz…