Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’ya ne oldu? Rakiplerine karşı sosyal medyada gerilemesi şaşırttı!

Tozluyaka’ya ne oldu? Rakiplerine karşı sosyal medyada gerilemesi şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Kaan Miraç Sezen, Çağla Şimşek, Begüm Birgören, Serra Pirinç, Ahmet Haktan Zavlak’ın rol aldıkları Tozluyaka dizisi, liseli gençlerin okul hayatlarından olayları ekrana getiren bir dizi olarak özellikle genç kuşak tarafından çok sevildi.

Dizi, yaz sezonunda başlamıştı. Fox TV, sezonda da devam kararı aldı. Yazlık diziler sezonda birer birer reytinge kurban giderken, Tozluyaka direnmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medyadaki desteği de dikkat çekici.

Ancak geçtiğimiz haftalarda gün içinde Yargı ve Teşkilat gibi iki iddialı diziyi sosyal medyada geçerek en çok konuşulan dizi olmayı başaran Tozluyaka, bu hafta aynı başarıyı sağlayamadı!

Show TV’nin yeni dizisi Güzel Günler de Tozluyaka’ya rakip olarak gelen bir dizi olarak dikkat çekiyor. Bu 3 dizi ile olan rekabetinde reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da gerilemiş görünüyor Tozluyaka!

Tozluyaka'ya ne oldu? Rakiplerine karşı sosyal medyada gerilemesi şaşırttı! 8

Geçtiğimiz hafta 6 Kasım akşamı yayınlanan bölümüyle 91 bin 300 ileti alarak sosyal medyanın zirvesine oturmuştu. üstelik Teşkilat ve Yargı dizilerine büyük fark atarak! Bu hafta 13 Kasım Pazar akşamı yeni bölümü yayınlandı Tozluyaka’nın. Yargı ve Teşkilat’ı reytingde olmasa da sosyal medyada geçen Tozluyaka dizisi, bu kez zirveyi kaptırdı! Üstelik 3. sıraya gerileyerek!

Adba.tv tarafından 13 Kasım Pazar akşamı yayınlanan yapımlarla ilgili paylaşımlar içinde en çok Teşkilat dizisine gelen mesajların olduğu belirlendi. İkinci sırada ise Yargı dizisi yer alıyor. Tozluyaka, reytingde alt edemediği bu iki rakibine bu kez sosyal medyada da yenilmiş görünüyor!

Tozluyaka'ya ne oldu? Rakiplerine karşı sosyal medyada gerilemesi şaşırttı! 9

Güzel Günler dizisi de reytinglerde Tozluyaka’dan bir adım yukarıda! Total’de 7. ve AB ve ABC1’de 8. sırada yer alıyor. Tozluyaka ise Tozluyaka tüm izleyici gruplarında ortalamanın altında reytingler elde etti. Tüm kişilerde sekizincilik elde eden dizi, AB ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada yer alabildi bu haftaki ilk 10 listesinde.

Reytinglerde geçemediği bir tek Güzel Günler dizisini sosyal medyada geçmiş görünüyor Tozluyaka! Giderek sosyal medya desteğini de yitirirse, dizinin devamı ile ilgili önümüzdeki günlerde istenmeyen bir karar da gelebilir! Ancak yine de rakiplerine karşı direnmeye devam ediyor Tozluyaka dizisi ve sadık izleyenleri…