Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan ve Mert Yazıcıoğlu, Darmaduman ve Beverly Hills farkına, bakın ne yanıt verdiler?

Hafsanur Sancaktutan ve Mert Yazıcıoğlu, Darmaduman ve Beverly Hills farkına, bakın ne yanıt verdiler?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Artık Cumartesi akşamları yayınlanacak olan Fox TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi, beklenen reytingleri alamadı ancak hatırı sayılır bir izleyici kitlesini yakalamayı başardı. Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizileriyle birlikte ekrana gelen Darmaduman, ne yazık ki ilk 10 tablosuna giremiyor. Bu nedenle de dizi cumartesi akşamlarına alındı.

Bu hafta 4. bölümü yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer üstlenirken, senaryosunu Damla Serim’in yazdığı dizinin başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili yer alıyor.

90’lı yıllara damgasını vuran ve 1990-2000 yılları arasında tam 10 sezon yayınlanan ABD yapımı Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması Darmaduman. Dizi henüz başlamadan, o dönem bu diziyi izlemiş olan bir kuşak için de heyecan yaratan bir haber olmuştu Darmaduman’ın yerli uyarlamasının çekileceği.

Ancak dizi, 3 haftadır reytinglerde bekleneni veremiyor! İzleyenlerin farklı dili, hikayesi ile beğendiği, oyunculukların ve partnerliklerin yine beğeni topladığı bir dizi olarak Darmaduman, Fox TV’nin özenle hazırlanan bir yapımı.

Hafsanur Sancaktutan ve Mert Yazıcıoğlu, Darmaduman ve Beverly Hills farkına, bakın ne yanıt verdiler? 8

Dizide Kerem ve Derin karakterleriyle birbirlerine ekran uyumu açısından çok yakıştırılan Hafsanur Sancaktutan ve Mert Yazıcıoğlu, yeni dönemin iki başarılı ve dikkat çeken isimleri. Performansları ile beğenilen iki oyuncu, Fox.com.tr için bir röportaj verdiler. Kendileri ve dizileri hakkında pek çok soruyu yanıtlayan iki genç oyuncunun en dikkat çeken açıklamalarından birisi de Darmaduman’ı orijinal diziden ayıran noktalar oldu.

Mert Yazıcıoğlu, dizide Kerem karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilemekte. Rol aldığı pek çok yapımda da oyunculuğu ile beğenilen bir isim. Yazıcıoğlu, “Darmaduman’ı orijinal yapımdan ayıran noktalar neler?” sorusunu şu şekilde yanıtlamakta: “Kültürel farklar var tabii ki. Bir uyarlama olduğu için iş uyarlarken dizinin yayınladığı ülkenin kültürel kodlarını o işin içine koymak zorundasınız.”

Hafsanur Sancaktutan ise bu soruya çok farklı bir yerden bakarak yanıt verdi. Genç oyuncu, “Ben bu soruyu biraz değiştirip, şöyle cevap vermek isterim: “Darmaduman’ı diğer dizilerden ayıran nedir?” Dizimiz kendi halinde yaşayan bir ailenin hikayesini anlatıyor, çok yoğun çatışmaların olmadığı, izlediğimiz eski samimi, sıcak dizileri hatırlatıyor bana Darmaduman. Bu projeyi tercih etme sebebim de bu sanırım” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan ve Mert Yazıcıoğlu, Darmaduman ve Beverly Hills farkına, bakın ne yanıt verdiler? 9

İki başarılı oyuncu, “Karakterlerinizin dışarıdan bakıldığında duvarları var gibi görünüyor, aslında iç dünyasında nasıl? Siz karakterinizi nasıl anlatırdınız?” sorularını ise şöyle yanıtlıyor:

Mert Yazıcıoğlu; “Kerem biraz mesafeli, daha çok mantığıyla düşünen biri. Babası ne kadar duygusal hareket etse de, ailesinin aksine hayata bakışı hep bir mantık çerçevesinde olmuş şu ana kadar. Tabii ki anlattığımız hikaye bir büyüme hikayesi olduğu için Kerem’de de bunun dengesinin nasıl oluşacağını izleyeceğiz aslında. “Hem kalbiyle hem mantığıyla nasıl düşünür insan” ya da düşünebilir mi? – Bunu izleyeceğiz hep beraber.”

Hafsanur Sancaktutan “Derin çocukluk serüveninden itibaren aslında kendini sürekli labirentlere sokup oradan çıkmaya çalışan bir kız, yalnız, sevgisiz büyümüş ve sadece güzelliği için sevilebileceğine inanıyor. Ve bu yüzden de her şeyin koşullu olduğuna inanan, gerçek sevginin ne olduğunu henüz öğrenememiş. Bizim hikayemizde koşulsuz sevgiyi öğrenecek.”