Ana sayfa Dizi Haberleri Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar!

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Ramo dizisi, aksiyonu ve dramı bol bir dizi. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünü oynadığı dizi başladığından beri pek çok kayıp verildi. Sibel ve Ramo, en yakınlarını kaybettiler ve son bölümde de Ramo’nun halası Fidan öldü.

Yeni bölümde yine dramatik sahneler izleyeceğiz ama bunca aksiyon ve dramın yanında ince esprilerle araya öyle komediler sığdırılıyor ki gülmemek imkansız! Diziyi takip edenler, birbirlerine deli gibi aşık olan Sibel ve Ramo arasında geçen bazı sahnelerde yerlere yatıyor.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın uyumlu ekran partnerlikleri beğeni toplarken, ikilinin oyunculuklarıyla kimi zaman komedilere taş çıkartan sahneleri de çok konuşuluyor.

Geçtiğimiz bölümde en çok Ramo’nun Sibel ve Nehir’i numaradan kaçırdığı o sahnelerde Sibel’in de plana dahil olup numara yaptığı anlar, izleyiciyi adeta kırıp geçirmişti. Pek çok izleyici, ikilinin bir komedi yapımında birlikte rol alması yönünde yorumlar bile yapmıştı.

Bu hafta da kısa ama çok konuşulan bir sahne yaşandı Ramo dizisinde. Yayınlanan 23. bölümde Ramo, Cihangir ile konuşmak için evine geliyor ve o anda müzmin aşık Nehir karşısına çıkıyor.

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 14

İçin için Ramo’ya sevdalı olan Nehir, onunla konuşmak için fırsat kolluyor adeta. Bulur bulmaz da önüne atlıyor. Her seferinde ona tepki veriyor gibi dursa da bakışlarından ve tavrından herkes ona aşık olduğunu anlamakta. Tabii kadın sezgisiyle Sibel de durumun farkında. O’nu Ramo’dan uzak tutmak için de elinden geleni yapıyor.

Ancak Ramo’nun onunla konuştuğu anlarda Sibel adeta kıskançlık krizlerine giriyor ve Nehir görmediği anlarda ilginç tepkiler, mimiklerle Ramo’ya rahatsızlığını da hissettiriyor.

İşte benzer bir sahne de 23. bölümde Nehir’in Ramo ile bahçedeki konuşmasında yaşandı. Ramo’nun önüne kesen Nehir, kendisini kaçırdığını babasına söylemekte tehdit etti. Ramo’nun ilk etapta “Sen hayırdır kızım” diyerek sürekli karşısına çıkmasına gönderme yapması üzerine de Nehir adeta saçmalamaya başladı.

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 15

Ramo ile konuşmak için bir fırsat yakalamaya çalıştığı belliydi ama gitmek isteyen Ramo’ya “Ben izin vermeden gidemezsin” gibi kimi komik laflar da etmeye başladı.

Bu sırada ikisinin konuştuğunu gören Sibel kapıda belirdi ve yine kıskanç haliyle ters ters bakıp Ramo’ya eliyle bir hareket yaptı. Ramo’ya “Sen bittin” mesajını gönderen Sibel’in bu hali ise izleyenleri güldüren bir ayrıntıydı.

O sahneye gelen yorumlarda Esra Bilgiç’in oyunculuğunu öven izleyiciler, kahkahalarla güldüklerini de ekliyorlar.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 16

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 17

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 18

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 19

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 20

Gel de gülme! Ramo dizisinde onca dramın arasında komediye bağladılar! 21