Ana sayfa Dizi Haberleri Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda’nın yeni favorisi geldi!

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda’nın yeni favorisi geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde hikayeler bitmiyor. İlk bölümlere damgasını vuran Meliha karakterinin ardından Alya da çok konuşulmuştu. Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın yürekleri dağlayan hikayesinden sonra Melisa Sözen’in oynadığı Alya da benzer bir etki yaratmıştı.

Dehşet bir hayat yaşayan Alya, Doktor Hanım ile terapi seanslarından sonra hayata dönmeyi başarmıştı. Bu iki karakterin dışında pek çok farklı karakter katıldı diziye. Doktor Hanım ve diğer terapistlerle seanslar sürüyor. Ancak içlerinden birisi hep daha etkileyici olmaya devam ediyor.

Bu kez bir başka sürükleyici hikaye daha geldi diziye. Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk karakteri, Cuma akşamı yayınlanan 14. bölümde diziye dahil oldu.

Her ne kadar Meliha ve Alya kadar dehşet verici bir hikayesi olmasa da Burcu Biricik’in diziye dahil olması izleyiciyi mutlu etti. Boncuk, evlendikten sonra eşi ile Hollanda’ya giden ve 7 yıldır evinden çıkmayan, eşi tarafından ilgi görmeyen genç bir kadın.

Ancak o kadar yalnız, sevgisiz ve ilgisiz kalıyor ki sonunda kendi kendisiyle konuşmaya başlıyor. İşin daha vahimi 3 tane ermişi görüyor sürekli ve onların kendisine başka biri ile evleneceğini söylediğini anlatıyor.

Bu ilginç karakterin hikayesini bir kaç hafta daha izleyeceğiz ama diziye katılan 3 ak sakallı ermiş de izleyenleri ilk anda fena ürpertmiş! Kimi izleyiciler duruma güldüklerini anlatırken, pek çoğu da bir anda ortaya çıktıkları sahnede korktuklarını da saklamıyorlar.

Eşi Sadık tarafından durumu iyice kötüye gittiği anlaşılınca Boncuk, Doktor Hanım’a terapiye getiriliyor. Hikayesi başladı. Derinlerde başka neler var izleyeceğiz ama dizinin takipçileri Burcu Biricik’i böyle farklı bir rolde ve Kırmızı Oda’da görmekten memnun.

Gelelim Boncuk’un hikayesine…

Boncuk, kapıdan geçerken yol verdiği, merdivenden çıkmalarını beklediği, otururken sık sık dönüp konuştuğu bu üç ermişle yaşıyor adeta. Hayalinde kurduğu bu kişilerin kendisini başkası ile evlenmeye ikna etmeye çalıştıklarını anlatıyor.

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 22

Burcu Biricik, Kuzgun dizisinin ardından izleyiciyi şaşırtan bir karakterle Kırmızı Oda’ya geldi. Geçtiğimiz hafta veda eden Alya’nın yerine geçti adeta. Boncuk’un hikayesini bir kaç hafta dinlemeye devam edeceğiz.

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 23

Ancak ilk bölümde ermişlerin ortaya çıktığı o sahneyi izleyenlerin sosyal medyada yaptıkları yorumlara bakılırsa, bu 3 ermiş izleyicinin içini baya ürpertmiş!

Eşi ile Hollanda’da yaşayan Boncuk’un marketten eve geldiği ve aldıklarını buzdolabına yerleştirirken bir anda görünen o 3 adam, yıllardır onunla birlikte yaşıyordu adeta.

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 24

Boncuk’un ‘ermişler’ dediği ve hayalinde yarattığı bu kişilerin ilk göründüğü sahnede bir çok kişi ‘evlerden ırak, tövbe tövbe, bismillah’ şeklinde sözlerle çok ürktüklerini söylerken, bazı izleyiciler de ermişleri oynayanlar için “tonton amcalar, çok şekerler, bir gülme aldı beni, çok güldüm, çok eğlenceliydi” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Bir anda ortaya çıkan bu ermişlerle ilgili hikayenin izleyicinin ilgisini çektiği de yorumlardan anlaşılıyor. Bakalım Doktor Hanım, Boncuk’un derdine nasıl bir çare bulacak?

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 25

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 26

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 27

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 28

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 29

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 30

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 31

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 32

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 33

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 34

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 35

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 36

Meliha ve Alya gitti, Kırmızı Oda'nın yeni favorisi geldi! 37