Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaşımını görenler kahkahayı bastı!

Gel de gülme! Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaşımını görenler kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uraz Kaygılaroğlu, son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi. Oyuncu, geçtiğimiz sezon Neslihan Atagül ve Engin Akyürek ile birlikte Sefirin Kızı dizisinde rol almıştı. Dizinin finalini beklemeden ayrılan Kaygılaroğlu, daha sonra Cem Yılmaz’ın Netflix için çekilen Erşan Kuneri filminde oynadı.

Uraz Kaygılaroğlu, şu sıralar saçlarını sarıya boyattığı haliyle Show TV’nin yeni fenomen dizisi Üç Kuruş’ta başrolde. Nesrin Cavadzade ile kamera karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu, bu kez Roman bir karakteri olan Kartal ile beğeni topluyor.

Oyunculuğu ile konuşturan Uraz Kaygılaroğlu, aynı zamanda instagram sayfasından da ilgiyle takip edilen isimler arasında. Zaman zaman setten paylaşımlar da yapmakta.

Gel de gülme! Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımını görenler kahkahayı bastı! 8

Uraz Kaygılaroğlu, 2018 yılında çekilen ve 2019 yılında gösterime giren Karakomikler filminde de rol almıştı. Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı filmde Zafer Algöz, Ozan Güven, Necip Memili, Özkan Uğur, Can Yılmaz, Cemre Ebuzziya ile kamera karşısına geçmiş ve Ethem isimli bir karaktere hayat vermişti.

Uraz Kaygılaroğlu, filmin çekiminde kamera arkasından bir pozunu instagram sayfasından paylaştı. Fotoğrafı görenler kahkahayı bastı! Zira oyuncu, kışın üşümemek için sette içlik giyenler arasında yer alıyordu ve bu durum da bir fotoğrafla komik bir anı olarak belgelenmişti.

Fotoğrafı paylaşan oyuncu, bu halini  “İçlik giyende piçlik olmaz” şeklinde yorumlayarak paylaştı. İşte o paylaşım…

Gel de gülme! Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımını görenler kahkahayı bastı! 9