Ana sayfa Sosyal Medya Amerika’da normal, bizde haber! Salih Bademci, sosyal medyada kendini ifşa etti!

Amerika’da normal, bizde haber! Salih Bademci, sosyal medyada kendini ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Salih Bademci, son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi. Oyuncu, bugüne kadar pek çok sinema filmi ve dizide rol aldı. Aynı zamanda tiyatro sahnesine de çıkan oyuncu, son olarak yer aldığı üç ayrı projenin hemen hemen aynı zamanlarda yayınlanmasıyla bir anda gündemin çok konuşulan ismi oldu.

Başarılı performansıyla her yaptığı işte bambaşka bir karakter çizen ve büyük beğeni toplayan Salih Bademci, kısa bir süre önce reytingleri iyi gitmeyince biten Show TV’nin Yalancı dizisinde herkesi çok şaşırtan bir karaktere imza atmıştı. Kadınları uyutarak taciz eden ve pişkin pişkin gezen bir doktoru oynuyordu. Rolünü o kadar iyi oynadı ki diziyi takip edenlerin hayranlığını kazandı.

Aynı süreçte Netflix’te ise Kulüp dizisiyle anılıyordu. Orada da 60’lı yılların Yeşilçam’ında çığır açan bir solist olarak herkesi hayran bıraktı kendisine.

BluTV için çekilen ve Özge Özpirinçci ile başrolünde oynadığı İlk ve Son dizisinde de yine izleyenlerin takdirini kazandı. Girdiği her rolü adeta gömlek giyer gibi üzerine oturtan oyuncu, izleyicinin kalbini son dönemde daha çok çalmaya başladı.

1984 İzmir doğumlu olan Salih Bademci, ilk olarak Barda filminde oynamıştı. Sonrasında Elveda Rumeli ve ardından Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile dikkatleri çekti. Arkadaşlar Arasında, Zeytin Tepesi, Kiralık Aşk dizilerinde de oynayan Salih Bademci, İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği Fikret Boran karakteriyle de ayrıca anılıyor.

Amerika'da normal, bizde haber! Salih Bademci, sosyal medyada kendini ifşa etti! 8

Salih Bademci, son dönemin çok başarılı isimlerinden. Oyuncu, ününe karşın, toplu taşıma kullanmaktan da geri durmayan kimi isimlerin arasında olduğunu son yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

İstanbul metrosunda her an kendisine rastlayabilirsiniz! Amerika’da özellikle mütevazi hayatıyla çok sevilen Keanu Reeves, tüm dünyada metrodaki görüntüleriyle hatırlanıyor. Pek çok ünlü isim, politikacı ve tanınmış kişiler için Amerika’da metroda olmak zaman içinde alışıldık bir görüntü olmuş ama Türkiye’de hala insanlar, bir ünlüyü toplu taşımada gördüğünde çok şaşırıyor.

Salih Bademci de Metro kullanan isimler arasında olduğunu, yaptığı paylaşım ile gösterdi. Oyuncu, kalabalık bir metroda ayakta duruyor. Maskesiyle kimler tanıdı bilinmez ama arkadaşı Cansu Uras’ın paylaşımı ile metroya bindiği de sosyal medyaya düştü.

Amerika'da normal, bizde haber! Salih Bademci, sosyal medyada kendini ifşa etti! 9

İş çıkışı metronun kalabalık olmasına atıfta bulunulan paylaşımda Salih Bademci’nin Davutpaşa-Yenikapı hattına  bindiği de belirtilmiş…