Ana sayfa Kadın Haberleri Gel Dese Aşk dizisinin en büyük şansı Öykü Gürman oldu!

Gel Dese Aşk dizisinin en büyük şansı Öykü Gürman oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterine hayran kalan milyonlar şimdi de Gel Dese Aşk dizisini merak ve heyecan ile bekliyor. Öykü Gürman, şarkıcılığının ardından oyunculukta da başarılı olabileceğini Asiye karakteri ile kanıtlamıştı.

Diziye sadece oyunculuk ile değil, sesiyle de büyük katkı sağlayan ve seslendirdiği türkülerle izleyicileri kendinden alan Öykü Gürman, şimdi de aynı şekilde Gel Dese Aşk dizisinde benzer bir çabayı ortaya koyacak.

Gel Dese Aşk’ın iki fragmanı paylaşıldı ve ikisinde de Öykü Gürman en pozitif yorumların yapıldığı ve desteğin sergilendiği isim oldu.

Instagram hesabından dizinin fragmanını yayınlayan Gürman, “Gel Dese Aşk yakında atv ‘de! Hayırlı uğurlu olsun hepimize” diyerek de mutluluğunu dile getirdi. Hayranları dizinin gönlüne göre olmasını umut ettiklerini, reytinginin bol olmasını istediklerini vurgulayan yorumlarda bulundu.

“Oy canım Asiyem yeniden kavuşuyoruz” diyen takipçiler, diziyi Öykü Gürman için izleyeceklerini belirten yorumlar yaptı. Gürman dizide Sitare isimli karaktere hayat verecek.