Ana sayfa TV Programları Gelin Evi 25 Nisan Perşembe 728. Bölümde neler olacak? Katılmak isteyenler için başvuru formu!

Gelin Evi 25 Nisan Perşembe 728. Bölümde neler olacak? Katılmak isteyenler için başvuru formu!

tarafından ker_def

Gelin Evi yarışmasında bir hafta daha bitmeye hazırlanıyor. Programda haftanın 4. günü 25 Nisan Perşembe saat 13.00’te Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Gelin Evi 728. Bölümünde; 5 yıllık evli, 26 yaşında, işletmeci Aslıhan Gelin’in evine konuk olunuyor. Bu bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte

Gelin Evi yarışmasına katılmak isteyen izleyiciler nasıl başvuru yapacaklarını da sormaktalar.

Ekranların fenomen programı Gelin Evi, gelin alma, kına geceleri, çeyizleri, düğünleri ve yemekleriyle Show TV ekranlarında sizleri bekliyor. Ege, Trakya, Karadeniz ve Anadolu’dan katılan gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya yarışıyor.

Başvurular www.showtv.com.tr internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Aşağıdaki link üzerinden programa katılmak isteyenler başvuruda bulunabiliyor.

http://www.showtv.com.tr/basvuru/gelinevi

Gelin Evi 24 Nisan Çarşamba 727. Bölümde Neler Olmuştu?

Gelin Evi 727. Bölümünde; 3,5 yıllık evli, 24 yaşında, güzellik uzmanı Rabia Gelin’in evine konuk olundu. Gelinlere dış çekim fotoğraflarını gösterirken hamile olduğu döneminde fotoğrafları gösteren Sibel Gelin hamileyken göbeğine koyduğu su ile çektiği fotoğraf sonrası doğuma gittiği anlatıyor.