Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 11 Kasım Pazartesi 391. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 11 Kasım Pazartesi 391. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Yeni hafta başladı .Gelinim Mutfakta 391. Bölüm 11 Kasım Pazartesi günü ekrana geldi. Gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Naciye Ersoy ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! O anları videodan izleyebilirsiniz.

Günün en düşük puanını alan gelini 8 puan ile Melike hanım oldu. Duygu hanım da 10 puan elde etti. Elif hanım 16 puan ile günün en yüksek puanını elde etti ve 24’üncü çeyrek altınını kazandı. Naciye hanım 13 puan aldı ama 2 puan kesilince 11 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Dilan tarafından saklanan, fakat yerinde olmayan maket mutfağa geri geldi. Geri getiren ise, sakladığını itiraf etti!

Dilan, geçtiğimiz hafta Elif’in eşine ait maketi mutfaktan alarak başka bir stüdyoda saklamıştı. Hafta finalinde aldığını itiraf etmişti. Amacının da Elif’in motivasyonunu düşürmek olarak açıklamıştı. Sonra sakladığı yerden almaya gitmişti; fakat, eli boş dönerek orada olmadığını söylemişti. Bu olay üzerine Elif ve Çiğdem Hanım çok sert tepkiler göztermişlerdi. Bu bölümde ise bir yarışmacı, kayıp maketi sakladığı yerden geri mutfağa getirdi. Özellikle geçtiğimiz hafta saklamasını da Dilan ile aynı nedene bağladı. Elif ve Çiğdem Hanım makete kavuşmanın sevincini yaşarlarken Dilan’dan sonra maketi saklayan yarışmacıya da aynı sert tepkileri göstermeyi ihmal etmediler. Böylelikle eniştemiz mutfaktaki yerini almış oldu!..

Antep Sıra Gecesi eşliğinde eğlenceli anlar yaşadılar!

Bu bölümün yarışma yemeği Antep usulü “Sini Köfte” olunca eğlence kaçınılmaz oldu. Fatih Beyin sürpriz konukları ile Antep Sıra Gecesi yarışmacıların ayağına geldi. Antep havaları eşliğinde oynayan gelinler ve kaynanalar güne güzel aşladılar. İşte o eğlence dolu anlar…