Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelinim Mutfakta 119. Bölümünde gergin anlar yaşandı

Gelinim Mutfakta 119. Bölümünde gergin anlar yaşandı

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta Kanal D ekranının sevilen yarışma programıdır.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinim Mutfakta 30 ağustos perşembe günü ekrana gelen 119. Bölümde böreğini yaparken sorun yaşayan Ayşenur’a, Fatih Ürek yardım etti! Ezgi, Ayşenur’u bu yardım yüzünden sert bir şekilde uyardı!

Ayşenur, günün yarışma konusu olan “Otlu Börek” için hazırladığı içi hamurun içine sıcak koyunca sorun yaşadı. Hamuru tepsiye koymakta sıkıntı çekince Fatih Ürek kendisine yardım etti. Hamuru üçe bölerek tepsiye aldılar ve fırına koydular. Bu anlara şahit olan diğer yarışmacılar ufak ufak tepki göstermeye ve Ayşenur’u eleştirmeye başladılar. Özellikle Ezgi, gün birinciliğini alırsa haksız bir galibiyet olacağını düşündüğü Ayşenur’a “Fatih Bey yardım etti diye alırsan, seni mahvedeceğim!” diye sert bir tepki gösterdi!…

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.