Ana sayfa Dizi İzle Gelinim Mutfakta 120. Bölümünde Emine öfke krizine tutuldu!

Gelinim Mutfakta 120. Bölümünde Emine öfke krizine tutuldu!

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta Kanal D ekranının sevilen yarışma programıdır.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinim Mutfakta 120. Bölümde Emine, masaya elini vurarak konuşan Ayşenur ile girdiği tartışmada öfkesini kontrol edemedi!

Emine, kaynanasının kendisine düşük puan vermesinden sonra Ayşenur ile polemiğe girdi. Emine, Ayşenur’un kekini yaktığını ve bu yüzden de kötü yaptığını savunup kaynanasının ona verdiği yüksek puanı sert eleştirmeye başladı. Ayşenur’da, yanan kekin çok kötü olmayacağını, tadının da o oranda kötü olmayacağını iddia etti. Fatma Hanım ise, yüksek puanı neden Ayşenur’un kekine verdiğini açıkladı; fakat, Emine bu açıklamayı kabul etmedi. Yavaş yavaş öfkelenmeye başladı. Araya girenlere de atar yapmaya başlayan Emine, elini masaya vurarak konuşan Ayşenur’u fark edince olanlar oldu. Çok sinirlenen Emine “Sen nereye elini vuruyorsun? Sakin ol biraz, kendine hakim ol! Beni başkalarına benzetme!” diye Ayşenur’a karşı sesini yükselterek bağırmaya başladı. Ayşenur alttan almayınca da “Beni oraya getirme!” diye onu set bir şekilde uyardı. Öfke krizinden, kaynanası Fatma Hanım da nasibini aldı!

Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.