Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 13 Aralık 39. hafta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Aralık 39. hafta gün birincisi kim oldu?

tarafından zk zk

Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de ekrana gelen Gelinim Mutfakta’nın 13 Aralık günü birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta’da 13 Aralık Perşembe günü yayınlanan 39. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Saat 12:15’te izleyiciyle buluşan bölümde, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorularının yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta’da 39. haftanın dördüncü gününe dair merak edilenler…

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da 39. haftanın dördüncü günü tamamlandı. 13 Aralık Perşembe günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim mutfakta 13 Aralık Gün Birincisi: Haftanın üçüncü gününde Cansu 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Elif ve Emel 13, Rümeysa ise 8 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

Cansu: 52
Elif: 52
Emel: 47
Rümeysa: 42

Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir? 10 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta’ya Rümeysa Aydın dahil edildi. Aslen Trabozunlu olan Rümeysa, 1,5 yıllık evli. Şu anda İkitsat okuyan ve yarışmaya Pendik’ten katılan yarışmacının eşi ise futbolcu.

Gelinim Mutfakta Nezahat kimdir? Rümeysa’nın kaynanası Nezahat Hanım ise aslen Gümüşhaneli ve yarışmaya Kocaeli’den katılıyor.

Gelinim Mutfakta 38. Hafta Sonuçları: 7 Aralık Cuma günü ekrana gelen 38. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre 65 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 45 puan toplayan Hatice ise yarışmaya veda eden isim oldu.