Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 19 Kasım Salı 397. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 19 Kasım Salı 397. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 19 Kasım Salı günü yayınlanan 397. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Melike Denktaş aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan finalde puanların açıklandığı anları izleyebilirsiniz.

Günün en düşük puanını 4 puan ile Gamze hanım oldu. 12 puan ile Duygu hanım en düşük ikinci puanı aldı. Günün kazananı ise 17 puan ile Melike hanım oldu. Elif hanım ise 14 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLLDU?

Elif’in eşi Sercan Beyin ziyareti, Çiğdem Hanım ve Aysel Hanımı birbirine düşürdü!

Elif’in eşi Sercan Bey, karısının ulaştığı 40 altını kutlamak için programa geldi. Sercan Bey, Elif’e hadiyelerini verdikten sonra diğer yarışmacılara getirdiği tatlıdan ikram etti. Bu hareketi ile diğer gelinleri kıskandıran Sercan Bey, kaynanalar odasında bir tartışmanın fitilini ateşledi. Aysel Hanım ve Şaheste Hanım, Sercan Beyin kaynanalar odasına gelmemesini ve tatlıdan kendilerine ikram etmemesini eleştirmeye başladılar. Çiğdem Hanım bu eleştiriler karşısında sert tavrını koruyarak onlarla tartışmaya başladı. Özellikle Aysel Hanım ile girdiği tartışma ikilinin gerilmesine neden oldu…