Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 2 Ocak Perşembe 429. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 2 Ocak Perşembe 429. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunduğu Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 429. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Birincinin açıklandığı anlarda heyecanlı anlar yaşandı.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Goncanur Bekir ve Aydan Topçu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan kazanan gelinin açıklandığı anları izleyebilirsiniz.

Fatih Ürek, günün en düşük puanını alan gelinin 6 puan ile Burçin hanım olduğunu duyurdu. Günün en düşük ikinci puanını alan isim ise 8 puan ile Elif hanım oldu. Peki kim kazandı?

16 puan elde ederek günün kazananı Aydan hanım oldu ve çeyrek altını aldı. Goncanur hanım ise 9 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Doğum yapan Dilek mutfağa mesaj yolladı!

Eski yarışmacılardan Dilek, doğumu yaklaştığı sırada izin alarak yarışmadan ayrılmıştı. Şimdi ondan güzel bir haber geldi. Doğum yaptıktan sonra hastane odasından Gelinim Mutfakta’ya video mesaj yolladı. Mutluluğunu yarışmacılar ve program ekibi ile kutladıktan sonra yarışmaya tekrar döneceğinin sinyallerini verdi. Mesajı izleyenler onunla birlikte aynı mutluluğu yaşadılar.

Fatih Ürek, kaynanaların verdikleri adaletsiz puanlar yüzünden sinirlendi ve onlara çattı!

Bugün simit yapan gelinler yine kaynanaların azizliğine uğradılar. Son puanlama yapan Hülya Hanım, gelini Aydan’ı bulup 5 diğer gelinlere de 1 puan verdi. Sonrasında mutfakta büyük bir tartışma çıktı. Sesler yükselince Fatih Bey müdahale etmek zorunda kaldı. Yapılan değerlendirmeyi ve puanları sert bir şekilde eleştirdi. Kaynanalardan, biraz daha adaletli olmalarını istedi.