Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 23 Ekim Cuma 112. Haftada elenen isim kim oldu?

Gelinim Mutfakta 23 Ekim Cuma 112. Haftada elenen isim kim oldu?

tarafından ker_def

Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışmasının 23 Ekim Cuma günü haftanın finali heyecanı yaşandı. Kanal D’de izleyicilerle buluşan programda neler yaşandı? Gelinim Mutfakta’nın 112. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu! Peki kim oldu? Detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Hafta toplamında en düşük puanları Didem Nergis ve Aysun Kuşatan aldı ve yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu! Sabahat hanım ile Didem gelin bu hafta itibariyle yarışmaya vedan eden ikili oldu. Haftaya iyi başlayan Didem hanım güzel bir hafta geçirdiğini ama puanların yetmediğini belirtti.

Ankaralı Turgut söylediği şarkılarla mutfağı coşturmasını bildi! Onur Bey, gelinlere büyük bir sürpriz yaptı. Haftanın son günü yorgun gelinlere bu sürpriz ilaç gibi geldi. Ankaralı Turgut’un şarkılarıyla gelinler ve kaynanalar keyifli anlar yaşadılar.

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00’da Kanal D’de!