Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta bugün 15 Nisan Pazartesi 281. bölümde birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta bugün 15 Nisan Pazartesi 281. bölümde birinci kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta 281. Bölümü izleyicilerle buluştu. Programın bugünkü bölümünde gün birincisi kimin olduğu merak edildi.

“ün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gülcan Ekinci ve Güngör Üzüm aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Fatih Ürek, o ismi açıkladı ve Güngör hanımın günü en yüksek puanla tamamladığını ve çeyrek altın kazandığını belirtti. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Bugünkü bölümde neler yaşandı?

Ezgi, Gülcan’a sevdiklerinden gelen hediyelere iyi niyetli yaklaşıp sert bir cevap alınca kesin bir karar aldığını açıkladı!

Gülcan’a hayranlarından hediyeler geldi. Ezgi, hediye gelen çiçeği vazoya koymasını, solarsa hayranlarının laf edebileceğini ona hatırlattı. Gülcan ise, “Laf edecek biri varsa, o sensin!” diye sert bir karşılık verdi. Ezgi, Gülcan’ın bu yaklaşımı karşısında önceki tartışmaya gönderme yaparak “Kimler fanlarıyla daha çok iletişimde, herkes görmüş olsun!” diye karşılık verdi. Bunun üzerine ikili arasındaki tartışma hararetlenmeye başladı. En son olarak Ezgi “Ben de bütün kredilerin bitti! Ben de tamamen bittin, Gülcan’cım!” diyerek tartışmaya son verdi!

Gülcan, Ezgi’yi kendisinin üzerine fanlarını saldığını söyleyerek suçlayınca büyük tartışma çıktı!

Gülcan, hafta sonu Ezgi’nin sevenleri tarafından sürekli taciz edildiğinden bahsetti. Buna da ön ayak olarak Ezgi’yi gösterdi. Özellikle üzerine saldığını söyleyince Ezgi, sesinin tonunu yükselterek bu iddiaları yalanladı. Gülcan da altta kalmayıp sesini yükseltince Fatih Ürek mutfağa girmek zorunda kaldı. İkiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Aynı suçlamalarla tartışan Ezgi ve Gülcan’ın sözleri yüzünden seyircilere açıklama yapmak zorunda kaldı…

Handan Hanım, altın listesini silerek tartışma çıkardı!

Handan Hanım, mutfakta değişikliğin şart olduğunu söyleyerek altın listesindeki isimleri silmeye başladı. Ezgi ve Gülcan bu duruma sert tepki göstermeye başladı. Handan Hanımı şov yapmakla suçladılar. Handan Hanım ise, yaptığının doğru olduğunu ve artık mutfakta yeni bir sayfa başladığını söyledi. Kaynanalar da yapılanı yanlış buldu ve Handan Hanımla tartıştılar. Böylelikle Handan Hanım, ilk günden dişini göstermiş oldu…