Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta bugün 25 Mart Pazartesi 266. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta bugün 25 Mart Pazartesi 266. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 265. Bölümüyle 25 Mart Pazartesi günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Programda haftanın ilk gününün birincisi olan Burcu gelin 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gülcan Ekinci ve Burcu Pekgöz aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Tüm detayları videoda bulabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 25 Mart Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde yaşanan diğer detaylar ise şöyleydi:

Beyza’nın askerdeki eşi Kemal Beyden gelen mesaj herkesi duygulandırdı!

Stüdyoya Kemal Beyin duygu dolu mesajı izlettirildi. Mesajda eşine ve annesine söyledikleri herkesi duygulandırdı. Askerde olması sebebiyle bu mesajın önemi hem eşi, hem de annesi Nazlı Hanım için çok büyüktü. Beyza eşine gönderdiği bu mesaj için teşekkür etti ve kendisini çok sevdiğini söyledi. Nazlı Hanım ise, gözlerinin dolmasına engel olamadı. Onu teskin etmeye çalıştı…

50 bilezik alarak kendi rekorunu kıran Ezgi ve Reyhan Hanım stüdyoda kutlama yaptılar!

Geçtiğimiz hafta kura çekimi sonrası Ezgi 5 altın bileziğin sahibi oldu. Böylelikle 50 bilezik kazanan Ezgi kendi rekorunu da kırmış oldu. Reyhan Hanım gelininin başarısını kutlamak için stüdyoya kırmızı halı getirdi. Ezgi’ye de tebrik heykeli takdim etti. Ezgi bir konuşma ile bu anı ölümsüzleştirdi. Ezgi, bu kutlamanın gelinler tarafından alkışlanmamasını da gelinlerin kıskançlıklarına verdi. Reyhan Hanım, kaynanalar odasına kasıla kasıla girince de kaynanalar tarafından eleştirilmekten kurtulamadı..