Ana sayfa Sosyal Medya Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi Esra Bilgiç’e göre bakın hangisi?

Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi Esra Bilgiç’e göre bakın hangisi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo isimli Show TV dizisinde Sibel karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul ile başladığı oyunculuk yolculuğunda çok önemli adımları hem de kısa sürede aştı.

Bilgiç, güçlü oyunculuk performansları sergilerken aynı zamanda üniversitede Hukuk Fakültesi’ni bitirmeye de gayret ediyor. Alem dergisinin Ocak ayı sayısının kapağında yer alan oynucu, kendisiyle ilgili bazı sorulara da yanıt verdi.

“Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi”nin hangisi olduğu sorulunca Esra Bilgiç, pek de düşünmeden “Ezel” diye yanıt verdi. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener, Barış Falay gibi isimlerin başrolünde yer aldığı yapıma olan hayranlığını da ifade etmiş oldu.

En sevdiği atıştırmalığın çikolata olduğunu ifade eden güzel oyuncu, hayalini kurduğu şey için ise “Şu dönemde tatile gitmek, denize girmek” yanıtını verdi.

En çok jean ve deri ceket giydiğini anlatan oyuncu, en çok kullandığı aksesuarın ise küpe ile güneş gözlüğü olduğunu belirtti.

En çok yakın arkadaşlarına ve her şeye gülebildiğini anlatan oyuncu, sevdiği çiçeğin ise gül olduğunu söyledi.

Instagram’da fotoğrafçıların ve mimarların hesaplarını takip eden oyuncunun kısa videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.