Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölümde Sadi ile Songül arasında büyük kırılma

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölümde Sadi ile Songül arasında büyük kırılma

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 24 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 19. Bölümünde yaşanacakların detayı şöyle: Songül öğrendiği gerçek karşısında ne yapacağını bilemezken Sadi evde akşam için hazırlık yapmaktadır. Songül’e bir türlü ulaşamayan Sadi, gelen bilgiyle Songül’ü dağılmış bir halde bulur ve haline anlam vermekte zorlanır.

Oğuz ve Esra için işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelirken Oğuz, beklemediği bir ihanetle yüzleşir. Okula gelen savcı yardımcısı Haluk sayesinde Karabayır Lisesi’nde ilginç anlar yaşanır. Savcı yardımcısı öğrencilerle tek tek görüşürken Aylin’in gizlice baktığı evrakta gördüğü isimler onu şaşırtmaz.

Araz’ın Aylin’e yaptığı ziyaret sonunda Gizem’e açtığı telefon Mert ve Gizem ilişkisini sarsarken, Servet oğlu Rıza’nın attığı her adımı gölge gibi takip etme kararı alır. Derya sonunda Zafer’le tanışırken Kıvanç’ın yeğenine olan davranışlarından etkilenir.

Zülfikar ve Gülseren morgdaki cesedin Ozan çıkmamasına sevinirken arama ve kurtarma ekibinin araştırmalarını sonlandırması Zülfikar’ın kendine bile itiraf etmek istemeyeceği bir durumla yüzleşmesine neden olur.

Songül’le aralarındaki mesafenin arttığını gören Sadi Payaslı’nın Songül’le konuşma çabaları sonunda karşılık verir ama duydukları Sadi’nin hiç hoşuna gitmeyecektir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, yeni bölümüyle 24 Kasım Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.