Ana sayfa Sosyal Medya O Kız dizisiyle setlere geri dönen Rojda Demirer’in sevgilisiyle arasına özlem girdi!..

O Kız dizisiyle setlere geri dönen Rojda Demirer’in sevgilisiyle arasına özlem girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Güzel oyuncu Rojda Demirer, Kanal D’de çarşamba akşamları yayınlanan O Kız adlı dizinin kadrosuna dahil olmuştu.

Rojda Demirer’in hikayeye dahil olmasıyla beraber, Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın güçlü performansları ile dikkat çektiği dizinin hikayesinde de çok ilginç bir döneme girildi.

Son dönemde Maraşlı ve ardından da Son Nefesime Kadar isimli dizilerde başrolde yer alan Rojda Demirer yeniden yoğun çalışma temposuna geri dönünce bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Ulaş Kıyak’la arasına da özlem girdi.

O Kız dizisiyle setlere geri dönen Rojda Demirer'in sevgilisiyle arasına özlem girdi!.. 7

2019 yılından itibaren voleybolcu Ulaş Kıyak ile birlikte olan oyuncu, sevgilisiyle verdiği pozu instagram hesabında yayınlayarak altına; “Kavuştuk” yazdı.

O Kız dizisine Erkan Petekkaya’nın partneri olarak dahil olan oyuncu, 45 yaşında olan ama 5 yaşındaki çocuğun duygularına sahip Kadir karakterinin eski eşi ‘Melek’ olarak izleyicilerle buluşacak.

Kadir’in eski eşi ve Zeynep’in annesinin ortaya çıkması ile birlikte O Kız dizisinin hikayesinde büyük değişimler yaşanması bekleniyor.

Rojda Demirer’in gelişi ile birlikte hikaye daha farklılaşacağı için reytinglere de olumlu yansıması yaşanabilir. Sevilen oyuncunun diziye dahil olmasının ardından hikayede neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. O Kız heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…