Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölüm analizi; Songül’ün büyük hedefi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölüm analizi; Songül’ün büyük hedefi

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde heyecanı artıran gelişmeler yaşandı. Sadi, Servet ve tepesindeki isimleri yakalamak için Yörük lakabı ile yeraltı dünyasının yeniden içine girdi. Songül ise Sadi’nin bu yaptıklarından habersizce Servet ve yanındaki adamı Yörük’ün peşinde düştü.

İzleyicileri ekran başına toplayan bölüm beğeni dolu yorumlar aldı ve #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter’ta yaklaşık 2 saat TT listesinde kaldı. Dizinin fenomen haline gelen #SadGül çifti de trendlere girdi.

Yayınlanan bölümde; Sadi, Ankara ve İstanbul yeraltı dünyası arasında uzlaşmayı sağlarken Servet’le de bir anlaşma yaptı. Servet, Yedi Emin ile birlikte çalışmaya başlayarak eski gücüne kavuşmayı düşündü. Sadi ise Yörük kod adıyla Servet’in yanında yer alarak içeriden ona ve tepesindeki isimlere ulaşmak için büyük bir adım attı.

Ancak Sadi bu planı başsavcı ile arasında gizli tutup Songül’den saklamak zorunda kaldı. Kıvanç’ın hem doktoru hem de arkadaşı Sinan’ın hastaneye yaptığı beklenmedik ziyaretle Derya, Kıvanç’ın hastalığını öğrendi. Diğer yanda Asuman ise Derya’nın arkasından Mert’i ablasına karşı doldurmaktan geri durmadı.

Gizem, Mert’in üzerine gelmesiyle Araz ve Aylin’i gördüğünü söyledi. Mert büyük bir şok yaşadı. Araz Sevda’dan, Aylin ise Can’dan hesap sorarken ikisinin de suçunun olmadığından habersizdiler. Songül elde ettiği istihbaratla Servet ve onun yeni adamı Yörük’ün peşine düşerken başsavcının yardımıyla Sadi, Servet’in güvenini kazandı.

Songül’ün yapmak istediği operasyon ise gerilimin artmasına sebep oldu. Songül, Servet ve Yörük’ü yakalamak için harekete geçerken final sahnesi akıllara “Sadi yakalanacak mı?” sorusunu getirdi.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.