Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Payaslılar çatışmanın ortasına düştü!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Payaslılar çatışmanın ortasına düştü!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde; Sadi ve Songül, Gizem’i kurtarırken adamlar son anda kaçmayı başardı. Bavula hala ulaşmayan Servet öfkeden deliye döndü. Gerçeği saklamaya devam eden Gizem daha fazla dayanamayıp bavulla birlikte Payaslıların kapısına geldi. Gizem’in itirafının ardından ellerindeki kozu Servet’e karşı kullanmaya karar veren Yılan ekibi hemen hazırlıklara başladı.

Melek, koruma evinde verilen sütün koktuğunu fark etti ve durumu müdüreyle paylaştı. Müdürenin sert tepkisiyle karşılaşan Melek yemek cezası aldı. Can’ın elinde pilavla çıkıp gelmesiyle hem Melek hem de koruma evindeki herkes mutlu oldu. Ancak müdüre bu durumu fırsat bilip zehirlenme vakalarını pilavdan gösterip Can ve ailesinin başına büyük bir dert açtı. Sevda’nın tehditlerini bertaraf eden Araz, Can’ın başına gelenlerden dolayı Gelinciklere sataşınca Aylin’le arası açıldı.

Derya ise üvey ablasının çıkıp gelmesiyle büyük bir şok yaşarken, ablasının planlarından habersiz ona evini açtı. Okula dönen Gizem, sınıfta karşılaştığı tepkilere karşı yaptığı konuşmayla arkadaşlarına büyük bir ders verdi.

PAYASLILAR ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

Sadi ve Songül’ün kılık değiştirerek sahneye çıktığı, Sadi’nin çaldığı Songül’ün ise şarkı söylediği anlar bölüme damgasını vurdu. Final sahnesinde, Sadi ve Yılan ekibinin oyunuyla parasız kalan Servet sıcak para akışı sağlamak amacıyla uranyum takası için iki ülkenin aracısı oldu. Takasın yapılacağı mekana kılık değiştirerek giren Yılan ekibi ve Payaslılar bir anda çıkan sorunla çatışmanın ortasında kaldılar. Aksiyonu yüksek bu dakikaların ardından neler yaşanacağı merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 31. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Sadi’nin “Yedi Emin” olarak Servet’in karşısına çıkması izleyicileri şaşırtıyor. Sadi’nin ne yapacağı ve bu karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağı heyecanla bekleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.