Ana sayfa Sosyal Medya Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarına sosyal medyadan veda etti!..

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarına sosyal medyadan veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İlk kez, Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasıyla televizyonlarda görünen Aleyna Tilki genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanındı. Tilki, Ağustos 2016’da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın ‘Cevapsız Çınlama’  adlı parçasında vokal olarak yer aldı. Parçanın YouTube’da yayınlanan klibi 2016’da Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi.

Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi. Temmuz 2017’de ilk solo parçası ‘Sen Olsan Bari’ nin klibiyle dünya çapında en çok izlenen ilk 10 klip arasına girmeyi başaran Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ise ‘Retrograde’ isimli şarkısını çıkardı. Aleyna Tilki’nin büyük bir beklentiyle çıkardığı şarkı ne yazık ki istediği ilgiyi görmedi.

Geçtiğimiz günlerde ise, “2 senedir zor bir dönem geçiriyorum. O yüzden pek bir şey üretemedim” açıklamasında bulunan Aleyna Tilki, dün yurt dışına uçtu. Şarkıcı dört ay boyunca yurt dışında kalacak.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarına sosyal medyadan veda etti!.. 7

Kariyerinden çok sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Aleyna Tilki instagram sayfasından bir gönderi paylaşarak yurt dışına gittiğini duyurdu. Aleyna Tilki, yaptığı paylaşımına, “4 ay sonra görüşürüz millet. Ben gidiyorum hoşça kalın” notunu düştü.