Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi ‘Aşıklar Bayramı’nın çekimleri başladı…

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi ‘Aşıklar Bayramı’nın çekimleri başladı…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ setten sete koşuyor adeta. ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ isimli Netflix dizisinin çekimlerini geçtiğimiz aylarda bitiren ve yoğun bir tempodan çıkan yakışıklı oyuncu sonrasında yüzü olduğu jean markasının reklam filmi için yeniden sete çıkmıştı.

Reklam filminin çekimlerini de tamamlayan oyuncu ‘Aşıklar Bayramı’ isimli film için yeniden setlerde. Kıvanç Tatlıtuğ instagram hesabından Kırşehir’den bir paylaşım yaptı ve fotoğrafa ‘Aşıklar Bayramı birinci gün’ yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi ‘Aşıklar Bayramı’nın çekimleri başladı… 1

Oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda; ‘Aşıklar Bayramı’nın bir yol hikayesi filmi olacağını söyleyerek, doğanın her türlü renginin bu filmde olacağını anlatmıştı. Bir baba- oğul hikayesinin anlatılacağı  dram türündeki ‘Aşıklar Bayramı’nda Kıvanç Tatlıtuğ’a usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik ediyor.

Filmin çekimlerinin bir bölümü de Kars’ta gerçekleştirilecek. ‘Aşıklar Bayramı’nda  Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Yusuf’ adındaki avukata, Settar Tanrıöğen ise Yusuf’un bağlama ustası olan babası ‘Heves Ali’ye hayat veriyor. Senaryosunu, Kemal Varol ve Özcan Alper’in birlikte kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise yine Özcan Alper oturuyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.