Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aleyna Tilki ve TikTok fenomenlerinden reklam atağı!

Aleyna Tilki ve TikTok fenomenlerinden reklam atağı!

tarafından ker_def

Türkiye’de müzik sektörünün yıldız ismi, yaptığı tüm işlerle başarı ve rekora koşan Aleyna Tilki’nin, ünlü TikTok fenomenleriyle birlikte yer aldığı DİMES reklam filmi yayına girdi. Reklam filmi bir müzik starını, dünya yıldızlarının son yıllarda sıkça kariyerlerinde kullandıkları, gençlerin favori sosyal medya uygulaması TikTok’un fenomenleriyle ilk kez bir araya getiriyor.

Reklam filminde iki TikToker takımı, Aleyna Tilki’nin kendi takımlarını seçmeye ikna etmek için kapışıyor. DİMES, dünya yıldızlarının izinden giden Aleyna Tilki ve TikTok fenomenlerini bir araya getiren reklam filminin yanı sıra, yine Türkiye’de bir ilk olacak ve yaza damgasını vurması beklenen bir de video klip hazırladı.

Tüm Türkiye’nin beğendiği müzik starı Aleyna Tilki, DİMES’in yeni reklam filminde TikTok fenomenleriyle birlikte rol aldı; bir müzik starı ve TikTok fenomenleri, ilk kez bir reklamda birlikte kamera karşısına geçti. Aleyna Tilki’li DİMES reklamı, 6 aylık bir çalışmanın sonucu olarak hayata geçti. Aleyna, bu projede de yeni bir rekora koşmayı planlıyor.

Reklam filminde iki TikToker takımı, Aleyna Tilki’nin kendi takımlarını seçmesi için kapışıyor. 7,6 milyon takipçiye sahip mavi tikli ünlü fenomen Cemre Solmaz ve “Smoothie ile Enerji Kat” takımı, 5,2 milyon takipçiye sahip mavi tikli ünlü fenomen Buse Korkmaz ve “Milkshake ile Ortamı Salla” takımıyla karşı karşıya geliyor. Reklamda oynayan 8 ünlü sosyal medya fenomeninin toplam takipçi sayısı yaklaşık 30 milyona ulaşıyor.

İlk olarak TikTok’ta yayına giren reklam filmi, yaz boyunca TV’de ve tüm dijital platformlarda da yayında olacak.