Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin iki dizisi yeni sezonun anahtarı olacak!

Fox TV’nin iki dizisi yeni sezonun anahtarı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Fox TV ekranlarında 2021-2022 sezonunda yayınlanacak iki dizinin diğerlerine göre büyük bir farkı bulunuyor… Bu dizilerden birisi Evlilik Hakkında Her Şey, diğeri ise Yalancılar ve Mumları… Her iki dizi de kadın oyuncuların öne çıktığı ve kadın izleyicileri hedefleyen yapımlar olarak göze çarpıyor. Her iki dizi de BBC yapımlarının uyarlaması olması bakımından çok önemli… Kadın izleyiciyi hedefleyen iki dizi bu sezonun anahtar yapımları olabilir.

Fox TV’nin yeni yayın dönemindeki stratejilerinden birisinin de güçlü kadın karakterlerini ekrana taşıyarak izleyicilerin isteklerine yanıt vermek olacak.. Uzun yıllardır kadın izleyiciler, dizilerdeki kadın karakterlerini eleştiriyor. Çünkü bir erkeğe muhtaç, kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanan, kendi kararı ve kişiliği olmayan o kadar çok kadın karakterinin yer aldığı dizi yayınlandı ki, bu konuda büyük tepki oluştu.

İşte bu durumu gören Fox TV yönetiminin yeni sezon için hazırladığı iki diziye özel önem verdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Gökçe Eyüboğlu gibi kadın oyuncuların ön planda olduğu Evlilik Hakkında Her şey, ilk bölümü ile iyi bir çıkış yaptı. The Split isimli dizinin uyarlaması olması da dikkat çeken bir faktör.

Fox TV'nin iki dizisi yeni sezonun anahtarı olacak! 13

Masumlar Apartmanı gibi çok iddialı bir dizinin karşısında Fox TV’nin yeni stratejisinin işe yaradığı ve iyi reytingler geldiğini de gördük. Dizinin tekrar bölümleri de çok izlendi. Bu da demek oluyor ki, Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile kadın izleyicileri ekrana çekme taktiği tuttu.

Şimdi ise kanalın bir başka kadın izleyicilere yönelik dizisi geliyor… Yalancılar ve Mumları isimli bu yeni dizi BBC formatı olan The Mistresses isimli yapımın uyarlaması olarak ortaya çıktı. Dizide yine güçlü kadınlar var ve etkileyici oyucular da başrolde buluştu.

Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Melike Güner ile Burcu Gölgedar dizinin başrollerinde bulunuyor. Dizi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor. Dizide yine güçlü kadın karakterleri göreceksiniz. Bu karakterlerin öne çıkması ile birlikte Fox TV’nin perşembe rekabetinde iyi sonuçlar almayı umduğunu gözlemliyoruz.

Fox TV'nin iki dizisi yeni sezonun anahtarı olacak! 14

Camdaki Kız ve Barbaroslar dizileri şu anda perşembe rekabetinin sürükleyici iki dizisi olarak öne çıktı. Bir Zamanlar Çukurova biraz geriye düşmüş olsa da yine güçlü bir izleyici kitlesi bulunuyor. Fox TV’nin yeni dizisi kadın izleyicilere hitap edecek ve bu denklemde araya girmeye çalışacak.

30 Eylül Perşembe günü dizinin ilk bölümü yayınlanacak ve reytinglerde elde edeceği sonuçlar da merakla takip edilecek.