Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Genco’nun Ejder’i Uygar Özçelik’e TRT1 piyangosu vurdu!

Genco’nun Ejder’i Uygar Özçelik’e TRT1 piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde en yüksek bütçeli dizileri yapmak TRT1’in işi oldu… Alparslan dizisi de yeni dönemde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu’nun ardından Alparslan dizisi hikayenin geriye doğru işlediği bir atmosfer ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Diziye yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç ile yapılan anlaşmalar sonrasında Alparslan dizisi daha da büyük önem kazandı. Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan’ın hikayesinin anlatılacağı dizi 3 sezon sürecek…

Diziye katılan son isim ise Uygar Özçelik olarak netleşti… Gazeteci Birsen Altuntaş bu transfer gelişmesini duyurdu. İbrahim Yınal isimli karakter ile ekranda yer alacak olan Uygar Özçelik adına çok başarılı bir anlaşma oldu.

2007 yılında Genco dizisindeki Ejder karakteri ile setlerde ismini duyuran oyuncu, Gülperi isimil dizide ise Mehmet karakterinde dikkat çekmişti.

Genco'nun Ejder'i Uygar Özçelik'e TRT1 piyangosu vurdu! 7

Farklı projelerde farklı rollerde izlediğimiz Uygar Özçelik, en son geçtiğimiz ay final yapan Arıza dizisinde Rasim karakterine hayat verdi.

1983 doğumlu Uygar Özçelik’in kariyeri noktasında Alparslan dizisindeki İbrahim Yınal karakteri, büyük önem taşıyor. Oyuncu, bu karakter ile hafızalarda yer edinecek gibi görünüyor.