Ana sayfa Dizi Haberleri Gerçek bir başarı hikayesi olan Yasak Elma, zirvedeki Alparslan Büyük Selçuklu’yu fena zorluyor!

Gerçek bir başarı hikayesi olan Yasak Elma, zirvedeki Alparslan Büyük Selçuklu’yu fena zorluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bugüne kadarki en uzun soluklu dizisi Yasak Elma’nın gerçek bir başarı hikayesi olduğunu söylemek kesinlikle yanlış olmaz. Beşinci sezonuyla ekrana gelen dizi geçmişte reytinglerde kötü günler yaşasa da her seferinde küllerinden doğmayı başardı. Dizi şimdi de reytingin zirvesindeki en yakın rakibi Alparslan Büyük Selçuklu’yu fena halde sıkıştırıyor.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, beşinci sezonuyla da ekranda reytingleri toplamaya devam ediyor. Dizi, absürt hikayesi ile o kadar çok seviliyor ki izleyici, dram ağırlıklı dizilerden sıkılıp, her sahnesi ayrı komedi ve entrika içiren Yasak Elma izlemeyi tercih ediyor.

Yasak Elma reytinglerde zirveye oynuyor. Kimi zaman birinciliğe kadar yükselmeyi başarıyor. Dizi bu hafta da reytingin zirvesindeki TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’yu fena halde zorluyor. Zira her iki dizi de tüm izleyicilerde yedi bandındaki reyting puanlarında seyrediyor. Yasak Elma’nın puanı, Alparslan Büyük Selçuklu’nunkine oldukça yakın. Dolayısıyla Yasak Elma her an yeniden birinciliği ele geçirebilir.

Gerçek bir başarı hikayesi olan Yasak Elma, zirvedeki Alparslan Büyük Selçuklu’yu fena zorluyor! 7

Beşinci sezonuyla devam eden Yasak Elma’nın altıncı sezonunun da garanti olduğu bilgisi geliyor. Nitekim dizinin yapım şirketi Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un dizinin altıncı sezonda da yayınlanmasını hedeflediği ve kendi yapımcılık kariyerinde zirveye çıkmak için de 200 bölüme kadar diziyi devam ettirmek istediği konuşuluyor.

Hikayesindeki saçmalıklar nedeniyle kimi zaman dalga geçilse de Yasak Elma her hafta milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeye başlıyor. Dizide sürekli yaşanan ayrılıklar ve yeni katılımlar Yasak Elma’da heyecanın hiç bitmemesini sağlıyor. Yasak Elma’ya en son Şebnem Dönmez katılırken, Emre Dinler’in ayrıldığı açıklanmıştı.

Med Yapım tarafından çekilen dizinin oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler ve Ceyhun Mengiroğlu gibi isimler yer alıyor.