Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’da yakın arkadaşlarını ağırladılar!..

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’da yakın arkadaşlarını ağırladılar!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay- Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti uzun süredir çocuklarıyla birlikte Londra’da bulunuyor.

Ekranlara en son Vatanım Sensin dizisiyle gelen Bergüzar Korel, instagram hesabından sık sık Londra caddelerinden, dekorasyonunu yeni bitirdikleri evlerinden ve çocuklarıyla oynarken görüntülerini paylaşıyor.

Oyuncu, daha önce mesafeli durduğu sosyal medyayı şu sıralar takipçileriyle de hasret gidermek amacıyla oldukça etkin kullanıyor. Ali ve Han adında oğulları bulunan çift geçtiğimiz aylarda kızları Leyla’nın doğumuyla üçüncü kez anne ve baba oldu.

Londra’da oldukları süreçte İstanbul’daki dostlarını özlediğini sık sık dile getiren Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftinin geçtiğimiz günlerde misafirleri vardı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra'da yakın arkadaşlarını ağırladılar!.. 41

Bergüzar Korel’in yakın arkadaşı, oyuncu ve balerin Beyza Şekerci ile oyuncu eşi Engin Hepileri ve küçük oğulları Can, ailecek Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftini Londra’da ziyaret etti.

Yakın arkadaşı ile hasret gideren Beyza Şekerci bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Şekerci paylaştığı fotoğraflara, “Öyle güzel bir 4 gündü ki” notunu düştü.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra'da yakın arkadaşlarını ağırladılar!.. 42

Arkadaşlarıyla hasret gideren Bergüzar Korel’in keyifli hali dikkatlerden kaçmazken üçüncü kez anne olan oyuncu bir süre daha hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gidereceğe benziyor.

Yer aldığı Binbir Gece, Muteşem Yüzyıl gibi başarılı yapımlarda gösterdeği performansıyla ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç ise Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus ile anlaştı.

Nomen adlı dizide oynayacak Halit Ergenç’e başrolde Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde önemli bir adım atan Melis Sezen eşlik edecek.