Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Yıldız, geldi Umay! Aslıhan Güner, Uzak Şehrin Masalı dizisiyle dönüyor!

Gitti Yıldız, geldi Umay! Aslıhan Güner, Uzak Şehrin Masalı dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final yapmasının ardından İstanbul’a döndü ve ilk olarak kızıl olan saçlarını doğal rengine boyatarak kestirdi. Oyuncu, iki sezon boyunca Karadenizli Yıldız olarak büyük beğeni kazandı.

Oyunculuğu ile başarılı bir performans sergileyen Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ardından yeni projesi de belli oldu. Aslıhan Güner, Eylül sezonunda yepyeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, bu kez 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Uzak Şehrin Masalı’ isimli bir dizide rol alacak. Yeni projenin Fox TV’de ekrana geleceği de bir süre önce ortaya çıktı.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak gösterilen projenin yönetmenliğini usta isim Mustafa Şevki Doğan üstlenmekte.

2021-2022 sezonuna damga vuracağı şimdiden konuşulan dizinin erkek başrol oyuncusu ise henüz belli değil. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile partner olan oyuncunun, yeni dizisindeki partneri merakla bekleniyor.

Bu kez Umay isimli karakterle ekranlara gelecek Aslıhan Güner. Yenilenen imajıyla birlikte bambaşka bir karaktere hayat verecek.

Dizinin çekimlerinin Temmuz ayında başlaması planlanıyor. Ayrıca çekimlerin Kars’ta yapılacağı da bir başka kulis bilgisi olarak gündeme geldi.

Şimdilik dizi ile ilgili bilgiler bunlar. Yeni bilgiler elimize ulaştıkça bizler de sizlerle paylaşacağız…