Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, hayranlarının içini rahatlattı!

Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, hayranlarının içini rahatlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Canan Ergüder, Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde oynuyordu. Bu sezon başlayan dizide Feris isimli bir menajere hayat veren Ergüder, dizinin de başrollerinden biriydi. Oyuncu, rol aldığı her projede olduğu gibi yine oyunculuğu ile büyük beğeni topladı.

Ergüder’in geçtiğimiz günlerde meme kanseri olduğu öğrenilmişti. Oyuncu, tedavisi nedeniyle diziye ara vermek durumunda kaldı.

Yapımcı firma Ay Yapım da karakteri diziden çıkarmak yerine, hikaye gereği Amerika’ya gönderdi. Böylece, Canan Ergüder’in sağlık durumuna göre yeniden diziye dönmesi için de kapı açık bırakıldı.

Oyuncu, tedavisi devam ederken işine de devam etmek istedi ama pandemi şartlarında mümkün olamadı. Bu nedenle, yaz sezonunda da yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisine sadece ara vermiş oldu.

Canan Ergüder, zaman zaman instagram hesabından hayranlarıyla durumunu paylaşıyor. Oyuncu, kendisini merak eden herkese son halini göstererek gidişat hakkında da bilgi veriyor.

Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, hayranlarının içini rahatlattı! 8

Son olarak da yukarıdaki paylaşımı yaparak annesi ile fotoğrafına “5. kemo bitti. Her şey yolunda. Arayan soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler” notunu düştü.

Bu arada Kemoterapi görmeye başlayan Canan Ergüder, dökülen saçları için de peruk takmaya başladı. Oyuncu, profesyonel bir ekiple birlikte çalışarak, kendisine yeni bir imaj kazandıran peruk modellerini kullanıyor.

Ekiple verdiği pozu da paylaşan oyuncu,  kendisine bu süreçte destek olan ekibe teşekkür etti…

Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, hayranlarının içini rahatlattı! 9