Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Müdavimleri sevindirecek karar!

Kırmızı Oda dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Müdavimleri sevindirecek karar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, bu sezona damgasını vuran yapımların başında geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın oynadığı dizi, gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan senaryosu ile de beğeni toplamakta.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından alıntılanan karakterler ve hayatları, ünlü oyuncuların diziye konuk oyuncu olarak katılımıyla büyük ilgi çekmeye devam ediyor.

Dizinin başrolünde oynayan Binnur Kaya’nın Psikiyatr Doktor Manolya’ya hayat verdiği yapım, ikinci sezonuyla da ekranda olacak.

Kırmızı Oda dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ise merakla bekleniyordu. Kulislerde dizinin 41. bölümde ara vereceği konuşulmaktaydı.

Cuma akşamları yayınlanan dizinin yarın yani 4 Haziran akşamı 39. bölümü ekrana gelecek. Dizinin sezon finali ile ilgili de izleyiciyi sevindirecek bir müjde var!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Kırmızı Oda dizisinin sezon finali bir bölüm daha uzatıldı.

Buna göre 41. bölümde sezon finali yapması beklenen dizinin, 42. bölümde ara vereceği öğrenildi. Böylece bir bölüm daha izleme imkanı bulacak izleyici bu sezonda…