Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca iki sezon üst üste yaptığı dizi hatasını tekrar etmedi!

Gizem Karaca iki sezon üst üste yaptığı dizi hatasını tekrar etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, İzmir’de doğal bir ortamda yaşamını sürdürüyor. Dizi teklifleri geldiği zaman İstanbul’daki evine yerleşen ve proje bitine kadar kalan oyuncu, sonra yeniden İzmir’deki ortamına dönüyor.

Gizem Karaca yeni sezonda yine izleyicilerle ekranda buluşacak. Bu sefer Alparslan isimli dizide hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, Evdokya karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek.

Gizem Karaca son iki televizyon dizisinde ekibe sonradan katılmıştı. Aslında bu bir hataydı. Zira hem Şampiyon hem de Baraj dizilerinde Gizem Karaca yeterince öne çıkamadı. Başrol teklifleri alan ve yeni diziler yerine yayındaki projeleri seçen oyuncu, bir anlamda riski azaltıyor. Ancak sonradan katıldığı yapımda öne çıkması pek de mümkün olmuyor.

Gizem Karaca iki sezon üst üste yaptığı dizi hatasını tekrar etmedi! 1

Gizem Karaca yeni sezon için ise Alparslan dizisinin teklifini kabul ederek iyi bir adım attı. Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı gibi görünse de Alparslan yen yeni bir proje olarak ortaya çıkıyor. Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke dışında tüm oyuncu kadrosu değişen Alparslan dizisinin etkileyici hikayesi Gizem Karaca’nın kariyeri açısından da çok önemli fırsatlar sunuyor.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye olarak kısa süre görünen Gizem Karaca için bu ilk rolü olmuştu. Oyuncu, aradan geçen 10 yılın ardından yine bir dönem dizisinde bu sefer başrolde yer alacak.