Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Ünsal’ın ismini parlatacak yeni dizisi Sadakatsiz oldu!

Gizem Ünsal’ın ismini parlatacak yeni dizisi Sadakatsiz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Gizem Ünsal ismini dizi hayranları ilk olarak Fazilet Hanım ve Kızları isimli yapımda duymuştu. 1990 yılında dünyaya gelen Gizem Ünsal, tiyatro sahneleri ile birlikte oyunculuğa adım attı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle birlikte sektörde ismini duyurmaya başlayan Gizem Ünsal, Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV projesinde Ece karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Bize Müsaade filmindeki Melek karakteri ile öne çıkan oyuncu, Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizide de rol almıştı. Gizem Ünsal için hayatının en önemli fırsatı Sadakatsiz dizisiyle önüne geldi.

Gizem Ünsal'ın ismini parlatacak yeni dizisi Sadakatsiz oldu! 7

Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde yeni bir karaktere hayat verecek olan oyuncu, bu sayede ismini daha geniş kitlelere duyurma imkanına kavuştu.

Çocuk oyuncu Alp Akar’ın canlandırdığı ve birçok izleyicinin de eleştirilerde bulunduğu Ali karakterinin kız arkadaşının annesi rolünde oyuncuyu izleyebileceksiniz.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in çok başarılı başrol performanslarına imzalarını attığı Sadakatsiz dizisi, etkileyici bölümleri ile iyi reytingler almayı sürdürüyor.

Yeni karakterler ile güçlenen diziye bu sezon Berkay Ateş, Aras rolü ile katılmıştı. Diziye ayrıca Leyla karakteriyle Aslı Orcan da dahil oldu. Yeni karakterlerin yakında izleyici ile buluşacağı dizinin hikayesi yeni bölümlerde daha da çok dikkat çekecek gibi duruyor.