Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin 2022 yılındaki en etkili 2 yeni dizisi ortaya çıktı!

Show TV’nin 2022 yılındaki en etkili 2 yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2022 yılında iki çok önemli dizi başlayacak. Aziz ve Üç Kuruş isimli yapımlar ile iyi bir çıkış yakalayan Show TV, az ama etkili dizilerle yoluna devam etme çabası içinde…

Show TV ekranında izleyicilerle yakında buluşacak olan 2 yeni diziden birisi Baba, diğeri ise Oğlum… Baba dizisinin geniş oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Hakan Kurtaş, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Yağız, Ayda Aksel, Özge Özacar, Beril Pozam, Oktay Çubuk, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Deniz Hamzaoğlu ve Tolga Saral bulunuyor.

Baba dizisinin yayınlanan fragmanı da çok etkileyiciydi ve “Bir Anadolu Hikayesi” sloganı ile yola çıkan dizinin senaryosunu Çukur’u yazan Gökhan Horzum’un yazıyor olması da önemli fark olarak nitelendiriliyor.

Fragmanı ile büyük dikkat çeken Baba dizisinin dışında Show TV’nin bir başka iddialı dizisinin Oğlum olacağını söyleyebiliriz.

Bir umut hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Oğlum isimli dizide yine çok iyi oyuncular buluştu. Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman, Kubilay Aka, Serhat Teoman gibi birbirinden önemli isimleri bulacaksınız.

Oğlum dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı ve yine dikkat çeken bir dizi olacağını ilk görüntülerden anlayabilirsiniz.

Hem Baba hem de Oğlum isimli iki yeni dizi ile yakında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Show TV, çok sayıda dizi yapmak yerine başarılı olması muhtemel güçlü kadrosu bulunan dizileri ekrana getirmeyi tercih ediyor.

Aziz ve Üç Kuruş ile başarılı olan kanal yönetimi, İçimizden Biri isimli yapımdan ise beşinci bölümde vazgeçmişti.

Hem Baba hem de Oğlum dizilerinin yapımcısı olarak Ay Yapım’ı görüyoruz. Böyle etkili bir yapım firmasının iki dizisini ekrana sürmeye hazırlanan Show TV adına büyük bir heyecan yaşandığı da ortada.

Oğlum dizisinde proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın yaptığını hatırlatalım. Ayrıca dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz yazıyor, dizinin yönetmenliğini ise Gökçen Usta üstleniyor.

Show TV'nin 2022 yılındaki en etkili 2 yeni dizisi ortaya çıktı! 7

Merakla beklenen projenin teaser’ı bir çocuğun rüyasından açılırken teaser’daki “Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…” sözleri dizinin seyirciye etkileyici bir umut hikayesi aktaracağının sinyallerini verdi.