Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’lu yeni dizi Kulüp’ün yayın tarihi belli oldu!

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’lu yeni dizi Kulüp’ün yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç gibi iki iddialı ismi bir araya getiren yeni dizi Kulüp’ün yayın tarihi belli oldu. Netlflix yeni dizisi Kulüp’ün ilk fragmanını paylaştı.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’un yanı sıra Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış gibi son derece iddialı isimlerin yer aldığı Kulüp’ün yayın tarihi 5 Kasım olarak açıklandı. Netflix dizinin ilk fragmanını yayınlarken haber büyük heyecan yarattı.

O3 Medya tarafından çekilen dizinin önetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Senaryosu ise Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor.

1955 İstanbul’unda geçen Kulüp dizisi, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor. Kulüp dizisinin konusu şöyle:

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç'lu yeni dizi Kulüp'ün yayın tarihi belli oldu! 6

_G6A5853.CR2

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışmaktadır. Matilda’nın kızı Raşel ise annesi hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar.

Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan’ın, gece kulübü yöneticisi Çelebi’nin ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.