Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan bunu hep yapıyor, şimdi de Burcu Özberk ile birlikte geri dönüyor!

Gökhan Alkan bunu hep yapıyor, şimdi de Burcu Özberk ile birlikte geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerine odaklanan ve genelde iyi projeler tercih etmesi ile bilinen Gökhan Alkan, bir işi bitince de hemen kendi köşesine çekiliyor. Ne magazin haberlerinde onu görebilirsiniz, ne de sosyal medyada çok fazla öne çıktığını fark edersiniz.

En son Yağmur Tanrısevsin ile birlikte başrolünde yer aldığı Kalp Yarası dizisi için de yoğun bir çalışma ortaya koyan, bugün deprem ile yıkılan Antakya’da 2021 ve 2022 yıllarında güzel vakit de geçiren Gökhan Alkan, projenin finalinden sonra da kendi yaşantısına çekildi. 1 yıllık süreçte gelen projeleri değerlendiren oyuncu, yeni işiyle 22 Mart Çarşamba akşamından itibaren Kanal D ekranında olacak.

Gökhan Alkan bunu hep yapıyor, şimdi de Burcu Özberk ile birlikte geri dönüyor! 8

2022 yılının Şubat ayında final yapan Kalp Yarası dizisinden 13 ay sonra Gökhan Alkan bu sefer Kraliçe isimli yeni dram dizisinde başrol oldu. Yağmur Tanrısevsin ile çok iyi bir partnerlik sürecinden sonra oyuncunun Burcu Özberk ile yeni bir serüvene çıkmasını hayranları çok güzel bir sürpriz olarak değerlendiriyor.

Bu sefer de Gökhan Alkan’ın etkili bir dram hikayesinde izleyeceksiniz. Genelde bu tür güçlü duyguları ortaya çıkartan dram projelerinde yer almayı tercih eden oyuncu, her rolün detaylarına da hakim olduktan sonra teklifi kabul ediyor.

Rolü için de öncesinde yoğun bir çalışma yürüten Gökhan Alkan, Kraliçe dizisinde basketbolcu Ateş isimli bir karakter ile yer alacak. Karıştığı skandal sonrasında eşinin güvenini kaybeden Ateş’in hikayesi izleyenleri etkileyecek gibi gözüküyor.

Gökhan Alkan bunu hep yapıyor, şimdi de Burcu Özberk ile birlikte geri dönüyor! 9

2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki kısa bir rolde yer alarak kariyerine başlayan oyuncu, Kocamın Ailesi dizisindeki Tarık karakteri ile dikkat çekmişti. 2016-2017 yıllarında Seviyor Sevmiyor dizisinde yer alan Gökhan Alkan’ın meşhur olduğu proje ise 2017 ile 2018 yıllarına damga vuran Kalp Atışı isimli diziydi. Bir doktor dizisi olan Kalp Atışı çok ilgi görmüştü ve Gökhan Alkan, bu diziden sonra büyük popülerlik yakaladı.

Zengin ve Yoksul, Yasak Elma ile Kalp Yarası dizileri de oyuncunun son dönemdeki önemli işleri olarak sıralanıyor.