Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüz Yıllık Mucize dizisinin yeni fragmanı etkileyici oldu!

Yüz Yıllık Mucize dizisinin yeni fragmanı etkileyici oldu!

tarafından ker_def

Yüz Yıllık Mucize’den yeni fragman yayınlandı. Perşembe günleri yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor.

Star’ın yeni dizisi ‘Yüz Yıllık Mucize’ seyirciyle Perşembe akşamları Star ekranlarında buluşacak. Merakla beklenen dizinin yeni fragmanı yayınlandı…

Sakarya Muharebesi’nde savaşırken başına gelen mucizevi olaydan sonra hiç yaşlanmayan Ali Tahir (Birkan Sokullu) 130 yıla çokça anı, mutluluk ve kayıp sığdırır.

Kurtuluş Savaşı mücadelesinden günümüzde kadar pek çok şey yaşayan Ali Tahir’in Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşması ise ona yeni bir umut verir.

Romanı üzerinde çalışan Harika ile anlatacak çok şeyi olan Ali Tahir’in yollarının kesişmesi ikisi için de yeni hayatlarının başlangıcı olacaktır.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, Perşembe akşamları Star’da!