Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan’a hayranlarının dizi eleştirisi sonunda bitti!

Gökhan Alkan’a hayranlarının dizi eleştirisi sonunda bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökhan Alkan, 2012 yılından bu yana dizilerde yer alan bir isim olmasına rağmen, 10 yıllık süreçte sayılı projede yer aldı. Rol tekliflerini çok detaylıca inceleyen ve her rolü de kabul etmeyen bir isim haline gelen oyuncu, bir süredir hayranlarından yeniden ekrana dönmesi yönünde istek alıyordu.

Sosyal medyada birçok dizi hayranından, “Yıllardır tek diziyle sezonu kapatan yaz dizisi oyuncusu oldun” şeklinde eleştiriler de geliyordu. Gökhan Alkan, en son Kalp Yarası isimli atv dizisinde başrolde Yağmur Tanrısevsin ile birlikte yer aldı.

2022 yılının Şubat ayında final yapan bu diziden neredeyse 1 yıl sonra ünlü oyuncu yeniden setlere dönme konusunda kararlılık sergiliyor. Hayranları bu duruma memnun ve basında yer alan yeni dizi gelişmesi büyük mutluluk yarattı.

Gökhan Alkan'a hayranlarının dizi eleştirisi sonunda bitti! 8

Oyuncuya yönelik olarak dizi seçimleri ile fazla zaman kaybettiği yönündeki eleştiriler bir süredir sosyal medyada yer alıyordu.

Kanal D’den yapılan açıklamaya göre Gökhan Alkan, kendisine gelen birçok teklif arasından Kraliçe isimli yapımı tercih etti. Yeni dizi için kadın başrolün kim olacağı da merakla bekleniyordu ve o isim de ortaya çıktı.

Gökhan Alkan'a hayranlarının dizi eleştirisi sonunda bitti! 9

Gökhan Alkan’ın partnerinin Burcu Özberk olduğu duyuruldu. Burcu Özberk de Aşk Mantık İntikam isimli diziden uzun bir zaman sonra yeniden sete çıkacak.

Kanal D için hazırlanmakta olan projenin ön çalışmaları devam ediyor ve yakında ekibin tamamlanması ile birlikte sete çıkılması bekleniyor.

ABD’de yayınlanan ve ödüller kazanan Queen Sugar isimli diziden esinlenilerek oluşturulan Kraliçe isimli yeni dizinin hikayesi merak konusu oldu.

Ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu olan Kraliçe dizisi yeni sezonun heyecan yaratacak projelerinden birisi olacak gibi gözüküyor..