Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan’ın 10 yıllık kariyer yolculuğunda yepyeni bir deneyim fırsatı çıktı!

Gökhan Alkan’ın 10 yıllık kariyer yolculuğunda yepyeni bir deneyim fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökhan Alkan, Kanal D ekranında önümüzdeki çarşamba günü ekrana gelecek olan Kraliçe isimli dizinin erkek başrolü olarak yer alacak. 22 Mart’tan itibaren izleyicilerle yeniden televizyonda buluşacak olan oyuncunun, dijital dizilerden uzak durması ve sadece televizyon projelerine ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmıyor.

Son yıllarda birbiri ardına dizilerde görmekte olduğumuz oyuncu, kendisini geliştirebileceği rolleri tercih ediyor. 2016 – 2017 sezonunda Zengin ve Yoksul dizisindeki Karan karakterinin ardından ünlü oyuncu, Yasak Elma’nın ekibine katılmış ve Kerim karakteri ile de izleyicileri etkilemişti. Ancak bu rol hem kısa süreli oldu hem de yan karakterdi.

2021 – 2022 sezonunda ise Kalp Yarası dizisindeki Ferit karakteri oyuncunun yeteneklerini kanıtlaması konusunda çok güçlü bir örnek olarak dizi dünyasına yansıdı. Antakya’yı da kötü etkileyen deprem sonrası dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanların da yıkıldığını hatırlatmak lazım.

Gökhan Alkan’ın oyunculuk yolculuğunda artık yepyeni bir deneyim fırsatı ortaya çıkacak. Kraliçe dizisinde ünlü bir basketbolcuyu canlandıracak olan oyuncu, fiziki artılarını da yeni rolüne yansıtma fırsatı bulacak. Ancak Gökhan Alkan için yeni dizinin en önemli fırsatı basketbol konusunda kendisini geliştirmesi olarak gözüküyor.

Gökhan Alkan'ın 10 yıllık kariyer yolculuğunda yepyeni bir deneyim fırsatı çıktı! 7

Ateş isimli karakter için büyük heyecan yaşayan Gökhan Alkan, “Ateş karakteri için daha önce hiç ekin ekilmemiş bir toprak gibiyim. Benim gibi basketbol topuyla sadece arkadaşları arasında oynayan birinin bir basketbol starını canlandırması beni çok heyecanlandırdı” şeklinde konuştu.

Oyununun bu sözleri diziye ne kadar büyük önem verdiğini de gösteriyor. Burcu Özberk’in kadın başrol olarak yer aldığı Kraliçe dizisi, bu yılın etkileyici dram hikayelerinden birisi olarak gözüküyor.

Amerika’da çok beğenilen Queen Sugar isimli dizinin yerli uyarlaması olan Kraliçe dizisinde Selin Şekerci ve Özgün Karaman da başrollerde bulunuyor.

Gökhan Alkan ile Burcu Özberk uyumu merakla beklenirken, izleyiciler ayrıca Ateş karakteri üzerinden oyuncunun basketbol konusundaki yeteneklerini de görme fırsatı bulacak.

Gökhan Alkan, daha önce hiç canlandırmadığı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olmanın şansını iyi değerlendirecektir. Oyuncu, “Ben her projemde kendime bir şey katmaya çalışıyorum. Kişinin kendine bir şey katması inanılmaz bir zevk” diyerek de bu rolü ne kadar çok arzu ettiğini ortaya koydu.