Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan’ın acı günü! Kalp Yarası dizisine vefat arası verildi!

Gökhan Alkan’ın acı günü! Kalp Yarası dizisine vefat arası verildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Kalp Yarası’nın ilk bölümü için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın paylaştığı dizi, 28 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Dizinin çekimleri Antakya’da devam ediyor. Ancak gelen üzücü bir haber çekimlerin ara verilmesine sebep oldu. Gelen habere göre dizinin başrol oyuncularından Gökhan Alkan’ın dedesi vefat ettiği için çekimlere ara verildi.

Gökhan Alkan’ın babaane ve dedesine ne kadar düşkün olduğu hayranları tarafından çok iyi biliniyor. Nitekim oyuncu birkaç ay önce koronavirüs sebebiyle görüşemediği babaanne ve dedesine daha yakın olmak için onlara Bağdat Caddesi’nden bir ev almıştı. Ev için tam 1,5 milyon lira ödeyen Alkan, evin içini de baştan aşağı yenilemişti.

Gökhan Alkan'ın acı günü! Kalp Yarası dizisine vefat arası verildi! 7

Bu arada fragmanları ile dikkat çeken dizinin ve hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait olan Kalp Yarası izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin bu yaz en çok ilgi görecek dizilerden biri olacağı tahmin ediliyor.

Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay-Antakya’da geçen çarpıcı bir öyküyü ekranlara taşıyacak ‘Kalp Yarası’, Ferit ve Ayşe’nin imkansızlıklara göğüs geren aşk öyküsünü konu alıyor.

Kalp Yarası, ilk bölümüyle 28 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00’de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.