Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizden Biri dizisinde Gizem Güneş’in partneri belli oldu! İşte sürpriz isim!

İçimizden Biri dizisinde Gizem Güneş’in partneri belli oldu! İşte sürpriz isim!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Feride karakterini canlandıran Gizem Güneş’in başrolünde yer aldığı İçimizden Biri dizisinde erkek oyuncu belli oldu. Gizem Güneş’in partneri olarak karşımıza sürpriz bir isim çıkacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yönetmeni ve senaristi Ersoy Güler, İçimizden Biri isimli yeni dizinin de hem senaryosunun yazıp hem de yönetecek. Bu arada diziyle ilgili oyuncu görüşmeleri sürüyor.

Dizide bugüne kadar Gizem Güneş’in yanı sıra Renan Bilek’in de rol alacağı açıklanmıştı. Renan Bilek, ekranlara en son Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisiyle gelmişti.

İçimizden Biri dizisinde Gizem Güneş'in partneri belli oldu! İşte sürpriz isim! 7

İçimizden Biri dizisinin nihayet erkek karakteri de belli oldu. Buna göre yeni dizide Gizem Güneş’e yetenekli genç oyuncu Bora Akkaş eşlik edecek.

30 yaşındaki Bora Akkaş, çocukluk yıllarından bu yana oyunculuk yapıyor. İlk olarak 2004 yılında Dişi Kuş dizisiyle oyunculuk kariyerine adım adan Akkaş, komedi dizisinde Geniş Aile’deki Zekai karakteriyle gönülleri fethetmişti. Genç oyuncu son olarak Yeşilçam dizisinde rol almıştı.

İçimizden biri dizisinde, İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı anlatılacak. Bora Akkaş, İrlandalı bir genci canlandıracak.