Ana sayfa Sosyal Medya Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminden gözyaşlarına boğan paylaşım!

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminden gözyaşlarına boğan paylaşım!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılara yönelik operasyon sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminin çekimleri devam ediyor.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, filmle ilgili hazılanan bir tanıtım filmini Twitter hesabından paylaştı. Erep paylaşımında filmin çekimlerinin son hız devam ettiğini yazdı. Japonya’da geçen tanıtım filminde, dokuz yaşındayken Eren’in Karadeniz dağlarında fotoğrafını çeken Japon kadına Eren’in hayatını kaybettiğini ileten bir mektup ulaşıyor. Son derece duygusal film izleyenleri göz yaşına boğuyor.

Bu arada filmin çekimleri Trabzon’un Maçka ilçesinde devam ediyor. Filmde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i İsmail Hacıoğlu, Eren Bülbül’ün annesini ise Gülçin Kültür Şahin canlandıracak. Eren Bülbül’ü canlandıracak isim ise henüz açıklanmadı. Ancak birkaç ay önce paylaşılan haberlerde Eren Bülbül için Trabzon’daki yerel tiyatrolardan genç bir oyuncunun seçileceği belirtilmişti. Özellikle bölgenin şivesini bilmesi için oyuncu seçiminde bölge gençlerinden biri tercih edileceği kaydedilmişti.

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminden gözyaşlarına boğan paylaşım! 7

Filmde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i canlandıracak olan İsmail Hacıoğlu proje içinsilah eğitimleri aldı.

Mustafa Uslu’nun yapımcılığını, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Filmin müzikleri ise Fahir Atakoğlu’na ait olacak.

PKK’lı teröristlerin yerini askerler gösterirken girilen çatışmada hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumak için vücudunu siper ederek şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu edinen filmin bu yıl vizyona girmesi bekleniyor.