Ana sayfa Dizi Haberleri Gonca Vuslateri’nin adı yine bir televizyon dizisinde geçiyor ama hayranları sette görmeden inanmayacak!

Gonca Vuslateri’nin adı yine bir televizyon dizisinde geçiyor ama hayranları sette görmeden inanmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, dizi dünyasına 2006 yılında adım attı ve bu güne kadar da farklı projelerle kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Özellikle de Yalan Dünya dizisindeki Eylem karakteri unutulmazlar arasına girdi.

Anne isimli çok sevilen ve yurt dışında da büyük ilgi gören dizide de Şule karakteri ile dram sevenlerin büyük beğenisini kazanan oyuncu, en son 2018 yılında Tehlikeli Karım isimli televizyon dizisiyle ekranda yer almıştı.

Oyuncu, uzunca bir süre dizilerden gelen teklifleri kabul etmemişti. 2021 yılında ise ünlü oyuncunun Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin kadın başrolü olduğu açıklanınca hayranları bu duruma çok sevindi. Ancak dizinin çekimleri başlamadan Gonca Vuslateri projeden çekildi.

2022 yılında Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa isimli dizide Yasemin rolüyle çok farklı bir karakteri izleyicinin karşısına getiren ünlü oyuncu, ayrıca Kanal D’nin Kraliçe dizisi için de ekipte yer alan isimler arasında gösterildi.

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için ismi basında yer almış olsa bile Gonca Vuslateri yine proje öncesinde ekipten ayrıldı ve hayranları bir kez daha üzüldü.

Şimdi de Gonca Vuslateri’nin isminin yine bir televizyon dizisinde geçtiği basına yansıdı.

Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yanık Ülke isimli Fox TV dizisinin kadın başrolü olarak Gonca Vuslateri ile anlaşma sağlandığına yönelik bilgiler geliyor. Basına yansıyan bu bilginin oyuncu tarafından doğrulanmadan ya da Fox TV’nin basın bülteni ile ismini duyurmasına kadar oyuncunun hayranları temkinli olacaktır.

İlk sahnelerinin Karadağ’da çekilmesi planlanan ve çok da etkili bir aşk hikayesinin ortaya konulacağı bir proje olması nedeniyle Yanık Ülke heyecanla beklenen bir dizi.

Dizinin hikayesinde Serkan Çayoğlu’nun canlandıracağı Kerem karakterinin ablası Fikriye olarak ekranda yer alması beklenen Gonca Vuslateri’nin son anda projeden çekilip çekilmeyeceği merak edilen konulardan birisi olacak gibi gözüküyor.