Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri yine bir dizi bombası daha patlattı ama bu farklı bir bomba!

Gonca Vuslateri yine bir dizi bombası daha patlattı ama bu farklı bir bomba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 yılında Bursa’da dünyaya gelen Gonca Vuslateri’nin 2006 yılında setlere çıkmaya başladığı dizi dünyasında ilk dikkat çektiği proje Atiye isimli yapımdaki Nuray karakteri olmuştu.

Canım Ailem dizisinde Nurcan olarak büyük ilgi gören Vuslateri, akıllardan çıkmayan Yalan Dünya dizisindeki Eylem karakteri ile de çok geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Anne dizisindeki Şule karakteriyle de yine güçlü bir performans ortaya koyan oyuncu, en son 2018 yılında Tehlikeli Karım isimli televizyon dizisinde yer aldığı.

Sonraki 5 yıl boyunca sadece sinema filmleri için sete çıkan Gonca Vuslateri, televizyon dizilerinden gelen teklifleri ise kabul etmedi.

2021 yılının sonbaharında Uzak Şehrin Masalı isimli dizide başrolde yer alması için teklif alan oyuncu, önce rolü kabul etti. Sonra ise Kars’taki çekimlere katılmaktan vazgeçerek, projeden ayrıldı. Begüm Birgören’in rolü devralmasının ardından bu dizinin kısa süreli olması da bir başka şanssızlıktı.

Gonca Vuslateri’nin 2022 yılında Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa isimli dizide Yasemin rolünde izleyenler, yeniden dizi setlerine dönüşünden memnun kaldı. Ancak Sıcak Kafa’nın ikinci sezonunun olmayacağının açıklanması da bir başka hayal kırıklığı yarattı.

Gonca Vuslateri’nin ismi en son Kanal D ekranında yayınlanacak olan Kraliçe dizisinin başrolünde geçti. Gökhan Alkan ve Burcu Özberk ile birlikte sete çıkma aşamasına gelen dizide Gonca Vuslateri’nin de bulunması 6 yıllık aradan sonra televizyon dizilerine geri dönüşü anlamına gelecekti.

Ancak son gelen bilgilere göre Gonca Vuslateri yeni bir bomba daha patlattı ve bu projeden de çekildi. 2021 yılında olduğu gibi, şimdi de ünlü oyuncu anlaştığı bir televizyon dizisinde yer almaktan vazgeçmiş oldu.

Gonca Vuslateri için düşünülen Zeynep karakterine Selin Şekerci canlandıracak.