Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı 93. yeni bölümde Ciritçi Abdullah sürprizi yaşanacak!

Gönül Dağı 93. yeni bölümde Ciritçi Abdullah sürprizi yaşanacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 93. Bölümü, 15 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı’nın 93. Bölümünün özeti ise şöyle: “Amcaoğulları ve Selma Öğretmen’in mantarlarla yaptıkları icat, medya tarafında duyulur. Amcaoğullarının yanına haber ekipleri gelir. Taner, başarının sadece kendisine ait olmadığını söyler. Selma Öğretmen, röportaj sırasında ne yapacaktır?

Selami, Garip’in ailesinin davadan vazgeçmeleri için elinden geleni yapar. Ancak mahkeme vakti gelmiştir. Hakim beklemedikleri bir karara varır. Ferses Ailesi, bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Ciritçi Abdullah’ın evine beklenmedik biri gelir. Yolculuğa çıkarlar. Ciritçi kiminle yolculuğa çıkacaktır?”

Gönül Dağı’nın 93. Bölümü, 15 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de izleyicilerle buluşacak.

Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı üçüncü sezonunda da en iyi reytingleri alan projeler arasında bulunuyor.