Ana sayfa Sosyal Medya Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk uyumu izleyicilerin gönlünü kazandı!

Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk uyumu izleyicilerin gönlünü kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rabia Soytürk, yaz döneminde Duy Beni isimli dizinin ardından, kış sezonunda yeniden setlere dönüş yaparak Veda Mektubu dizisinin kadın başrollerinden birisi oldu.

Emre Kıvılcım da Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisindeki İrfan karakteri ile dikkatleri çekmişti. Şimdi bu ikili Veda Mektubu isimli dizinin genç çifti olarak ekran başındaki izleyicilerin aklını başından alıyor.

Aslı ile Mehmet karakterlerini çok beğenen dizi hayranları, sosyal medyada da onlara büyük bir destek sunuyor. Pazartesi akşamları reytingler noktasında Veda Mektubu dizisinin yüzü gülmese bile, sosyal medyada bu ikilinin de etkisi ile birincilik elde edildi.

Pazartesi akşamı en çok konuşulan dizi olarak sosyal medyada öne çıkan Veda Mektubu’nda Aslı ve Mehmet çifti daha 7. bölüm geçilmiş iken izleyicilerin kalbini de çalmayı başardı.

Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk uyumu izleyicilerin gönlünü kazandı! 7

İki genç oyuncunun uyumunun harika olduğu yönünde değerlendirmeler yapan dizi hayranları, onları izlemenin büyük bir keyif olduğunu sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.

Enerjilerinin ekranda izleyicilere çok iyi geçtiği anlaşılan ikili, sette de birbirleri ile güçlü bir uyum yakalamış durumda.

Rabia Soytürk yaptığı açıklamada tüm ekip olarak çok iyi bir ortam oluşturduklarını söylemişti. Bu durum ekrana da yansıyor ve özellikle de Aslı ile Mehmet sahneleri izleyicileri kalplerinden yakalıyor.

Dizinin hayranları sosyal medyada bu çift için şu yorumu yaptı: “Her şeyi unutup sadece çiftimin güzelliğine odaklanmak istiyorum. Çok rahat bir oyunculukları var ve birbirlerini de çok iyi tamamlıyorlar.”

Fotoğraflara bakınca da iki genç oyuncunun bu yorumdaki gibi birbirlerini ne kadar iyi tamamladıkları görülebiliyor.