Ana sayfa Dizi Haberleri Bir başarı hikayesi olan Gönül Dağı dizisi beşinci sezonda da devam edecek!

Bir başarı hikayesi olan Gönül Dağı dizisi beşinci sezonda da devam edecek!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisi 4. sezonu da tamamladı. Cumartesi akşamı yayınlanan 143. bölüm ile birlikte dizinin ekibi yaz arası verdi. Çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılmakta olan Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde çok duygusal anlar yaşandı.

Zahide’nin ölümüyle üzüntüye boğulan Kaya ailesinin dramı, izleyicileri de hüzünlendirdi. Gönül Dağı severler sezon finalini izlerken gözyaşlarını tutamadı. Kenan ve Elif’in bebeklerine sağlıkla kavuşmaları ise Kaya ailesi ve Gedelli sakinlerini mutlu etti.

Dizinin 143. bölümüyle birlikte yine reytinglerde en iyi oranları elde ederek gün birincisi olması başarısının bir kanıtıydı.

Gönül Dağı’nın 5. Sezon 143. Bölümü, Yeni Yayın Dönemi’nde yine TRT 1 ekranlarına gelecek. Her haftasonu Cumartesi akşamları milyonların gözdesi olan dizi, yine etkileyici ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosu ve Anadolu insanının yaşamından kesitleri sergileyen bölümleriyle izleyicilerin kalplerini fethedecek.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.