Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız!

Camdaki Kız dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşmaya hazırlanan Camdaki Kız dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız. Bazı karakterlerin hikayede öne çıktığına şahit olacaksınız.

Camdaki Kız dizisinin çekimleri bir süredir devam ediyor. İlk 9 bölümlük birinci sezon performansı ile büyük başarılar elde eden dizi, 9 Eylül’de 10. bölümü ile yeniden ekranda olacak.

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan ismi öne çıkmıştı ama henüz oyuncu sette yer almadı. Hayri karakterinin ilk bölümlerde sahnesinin olmadığı belirtiliyor. Cihangir Ceyhan konusunda anlaşma sağlandığı biliniyor ama en son durum olarak imza atılmaması dikkat çekmişti.

Camdaki Kız dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız! 8

Dizinin yeni sezonunda Engin Şenkan ile Ozan Buz da kadroda yer alan diğir iki isim oldu. Usta oyuncu Engin Şenkan’ın enişte olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı net olarak ortaya çıktı. Usta oyuncu diziye büyük bir dinamizm katacaktır. Ayrıca Ozan Buz da dizide yer alıyor. Genç oyuncuyu Sedat karakterinin arkadaşı olarak izleyeceksiniz.

Camdaki Kız dizisine bir başka transfer daha yapıldı. Kübra Balcan’ın da dizinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Cana ve Sedat’ın üniversiteden arkadaşı olarak izleyeceğimiz Kübra Balcan’ın kariyeri için büyük bir adım olacağını da belirtelim.

Camdaki Kız dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız! 9

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri yeni sezonda çok öne çıkacak. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin ilk sezondaki başarılı oyunculukları da diziye olan ilgiyi artırdı. Yeni dönemde yeni karakterlerin de öne çıkması ile birlikte Kanal D dizisi bambaşka bir hikaye kurgusu ile ekrandaki yerini almış olacak.

Nalan, Koroğlu malikanesinde bambaşka bir hayatın içine giriyor! Nalan ile Sedat’ın masalsı düğünüyle sezona veda eden Camdaki Kız, yeni bölümlerinde de güçlü hikayesi ve benzersiz ekibi ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

Nalan’ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler ekrana gelecek.